Starity

Celebkedvencek - I. rész

2013. június 22. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kicsi vagy nagy, kutya vagy macska, szőrös vagy csupasz - teljesen mindegy, hiszen a sztárok is odáig vannak az állatokért. Új cikksorozatunkban külföldi és hazai hírességek ennivaló kutyáit, macskáit, nyulait és egyéb kiskedvenceit mutatjuk be nektek. Vigyázat, garantált az olvadásveszély!

hirdetés
Celebkedvencek - I. rész

Taylor Swift és Meredith

A country-csillag kedvenc sorozata, A Grace klinika egyik doktornője, Meredith Grey után nevezte el skót lógófülű cicáját, aki szerves része gazdája Twitter-bejegyzéseinek. Taylor elmondása szerint ő a valaha volt legjobb macskája, mivel nem hagy maga mögött szőrtengert, egyáltalán nem agresszív és nem fél ha sok ember van körülötte, így nyugodtan magával viheti turnéira is.

Király Viktor és Zara

A Megasztár-győztes énekes és párja, Bea 2012-ben adták fejüket az örökbefogadásra, így került hozzájuk a fekete kis mopsz, akit a Zara névre kereszteltek el.

Miley Cyrus és Floyd

Az ex-Disney-sztár közismert kutyaimádó és népes falkájának egyik tagja az igen ritka alaszkai Klee Kai fajtájú Floyd. A kutyus 2011 júliusa óta tartozik Miley-hoz és még saját Twitter-profilja is van, ahol már több mint 33 ezren követik, ráadásul még fotósorozat is készült róla.

Rihanna és Oliver

A barbadosi énekesnő is büszke kutyatulajdonos már közel 6 éve, hiszen 2007-ben kapták először lencsevégre a kis maltipoo fajtájú Olvierrel, aki egy málati-uszkár keverék. A barna négylábú egyébként általában Rihanna barátainál tanyázik, amíg gazdája turnézik.

Fluor és Dögöny hadnagy

A rapper meglepő módon egy kékszínű fiú kosorrú törpenyulat tart 2012. tele óta, akit a Dögöny hadnagy névre keresztelt el. Elmondása szerint azért esett választása egy tapsifülesre, mert egy kutyára nincs ideje, a nyulakkal pedig köztudottan nem kell annyit bajlódni.

Vanessa Hudgens és Shadow

A fekete kislány törpeuszkárt, Shadow-t eredetileg húga, Stella kapta még körülbelül 7 éve, de mivel ő fiatal volt, Vanessa úgy döntött, hogy inkább átveszi tőle az apró négylábút, akinek gazdája elmondása szerint saját akarata van és senki nem tehet semmit, hogy ezt megváltoztassa.

Tóth Vera és Matyi

A Megasztár első szériájának nyertese a Noé Állatotthon egyik rendezvényén vett részt anno és itt hozta össze őket a sors a barna boxerrel, aki csont és bőr volt mielőtt Verához került. A Matyi névre hallgató négylábúnak ízületi problémái is voltak az alultápláltság miatt, de szerencsére az állatorvosnak hála ezen gondjai már elmúltak.

Ryan Reynolds és Baxter

A színész még 2009-ben látogatott el egy houstoni állatmenhelyre, hogy Steve nevű barátjának szerezzen egy új kutyát. Itt találkozott Reynolds a kétéves csokoládébarna labrador retriverrel, aki túl nagynak és túl öregnek bizonyosodott barátja számára, ám neki tökéletesen megfelelt, annak ellenére, hogy nem tervezett kutyát örökbefogadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek