Starity

Lezajlott a brit Voice döntője

2013. június 23. 19:07   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit Voice idén márciusban a második szériájával jelentkezett a tévéképernyőn, június 22-én pedig már megrendezésre is került az évadzáró finálé.

hirdetés
Lezajlott a brit Voice döntője

A műsort a négy mentor – Jessie J, Tom Jones, Danny O'Donoghue és Will.I.Am – közös produkciója nyitotta. Daft Punk és Pharrell Williams közös dalát, a Get Luckyt adták elő, majd Tom Jones mentoráltja, Mike Ward mutatta meg, mit tanult mesterétől, utána Andrea Begley – Danny versenyzője –, Matt Henry – Jessie J versenyzője, végül a nagy esélyesnek tartott Leah McFall – Will.I.Am üdvöskéje – csillogtatta meg énektudását.

A második fordulóban mindenki mentorával énekelhetett egy duettet. Egyedül Andrea és Danny produkciójában történt némi csavar, ugyanis a The Script másik két tagja – Glen Power és Mark Sheehan – is színpadra lépett a párossal.

Ezután Robbie Williams és Dizzee Rascal közös produkciója következett, a közönség kitörő örömmel fogadta Goin' Crazy című nótájukat. A harmadik forduló előtt a legkevesebb nézői szavazattal rendelkező énekes kiesett a versenyből, így Matt Henry számára bizonyossá vált, hogy nem ő lett Anglia hangja. Andrea, Mike és Leah az eredményhirdetés előtt még előadtak egy – a már versenyben korábban elénekelt – dalt.

Mielőtt megtudhattuk, ki lett 2013-ban a Voice győztese, Michael Bublé rabolta el a női nézők szívét Who's Lovin' You című dalával.

Majd elérkezett az igazság pillanata, Holly Willoughby tudatta a nézői szavazatok eredményét. 2013-ban a Voice döntőjét Danny O'Donoghue versenyzője, Andrea Begley nyerte. Az estét a 27 éves lány győztes produkciója zárta. Gratulálunk neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek