Starity

Lily Allen jövőre visszatér

2013. június 25. 00:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit énekesnő a legújabb, harmadik albumán dolgozik és reméli, hogy jövő tavasszal már az üzletekbe érkezhet a korong.

hirdetés
Lily Allen jövőre visszatér

Lily úgy nyilatkozott a Sunday People riporterének: „Nagyon élvezem a dalszövegírást és remélem, hogy márciusra elkészül. Ez nagyon különbözik attól, amit eddig csináltam.”

Az énekesnő korábban azt állította, hogy az albumon találhatóak lesznek „kisbabákról és pelenkákról” szóló dalok. „Nem mondom, hogy könnyű volt. De nem is volt olyan nehéz – mondta a jelenleg folyó munkákról. – Csak minden más, mert az inspirációforrásom különbözik attól, amilyen 9-10 évvel ezelőtt volt.”

Tavaly októberben Lily azt mondta a NME riporterének, hogy jól folyik a munka Greg Kurstin producer irányítása alatt, de addig nem hajlandó bármit is megjelentetni belőle, amíg nem elégedett a dalokkal.

Az elmúlt hónapok igencsak zsúfoltak voltak Lily számára: tavaly megjelent a Pinkkel közösen előadott dala, amely az amerikai énekesnő legutóbbi, The Truth About Love címet viselő albumán kapott helyet. Ez év január 8-án pedig megszületett második kislánya, Marnie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek