Starity

Hajdú Péter perrel fenyegeti Kocsis Korinnát

2013. június 25. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hajdú Péter nem hagyja annyiban, amit Kocsis Korinna tett az idei szépségkirálynő-választáson – meg akarja büntetni a modellt, akinek több, mint hárommillió forintba kerülhet visszalépése.

hirdetés
Hajdú Péter perrel fenyegeti Kocsis Korinnát
Fotó: TV2

A hétfőn tartott sajtótájékoztatón érezhető volt, hogy A Szépségkirálynő készítőit és szereplőit igencsak megrázta, hogy Korinna visszautasította a Miss Intercontinental címet. Hajdú Péter szerint a lány csak felhajtást akart, és magára szerette vonni az emberek figyelmét. A férfi és neje, Sarka Kata nem hagyják annyiban a dolgot, pereli akarnak – írja a Bors.

„Megszegte az általa aláírt szerződését, a megítélésem szerint emellett jogszabálysértést követett el, és ha tovább folytatja a negatív nyilatkozatait, akkor a büntetőjogi felelősségét is vizsgálni kell” – nyilatkozta a műsor jogi képviselője.

Mivel a lányokra hárommilllió forintot költöttek a műsor ideje alatt, fejenként, Korinnától minimum ennyit fognak majd követelni kártérítésként. Az összeg persze csak több lehet, hiszen a műsort komoly erkölcsi és anyagi kár érte. Korinna mellett Vígh Diána is jogi szankciókra számíthat, aki szintén csalást kiáltott ki, ugyanis megsértette A Szépségkirálynő zsűrijének jó hírnevét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek