Starity

Nina Dobrev Hawaiin búvárkodott

2013. június 25. 16:04   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev nemrég utazott Hawaiira, hogy kieressze a gőzt. A nyaralása során sok minden történt vele, és néhány eseményt meg is osztott velünk a Twitteren.

hirdetés
Nina Dobrev Hawaiin búvárkodott
Fotó: K Willardt/Seventeen magazine

Kedvenc vámpírlányunk, Nina Dobrev nemrég eltűnt egy hétre a Twitterről, miután vakációzni indult Hawaiira öccsével, Alexszel és egy barátnőjével, Ashley-vel. A három muskétással szerencsére minden rendben volt, egy dolgot kivéve, ugyanis a múlt héten ellopták a színésznő mobiltelefonját, de most, hogy ismét internetközelbe jutott, úgy döntött, megoszt néhány friss, Hawaiin készült fotót a rajongókkal.

A feltöltött képek között látható többek között egy teknős, amit Nina kapott lencsevégre búvárkodás közben, de olyan fotót is találhatunk róla, amin a víz alatt jógázik, a medencénél ücsörög és gyönyörködik a kilátásban vagy éppen öccsével pózol a tengerparton, vagy jetskiznek.

Reggel 6 óra – egy kis búvárkodás napfelkelte előtt. Egy kevés víz alatti jóga, egy kis móka néhány teknősbékával stb. – fűzte a búvárkodást megörökítő fényképekhez Nina.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek