Starity

Bizarr! Haldokló elefánt oldalán táncolt egy cirkuszi munkás

2013. június 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mosakodás közben összeesett a német cirkuszi elefánt, az igazgató testvére viszont nem segített az állatnak, hanem hagyta szenvedni, mitöbb még rá is mászott.

hirdetés
Bizarr! Haldokló elefánt oldalán táncolt egy cirkuszi munkás

Madi, az indiai cirkuszi elefánt mosakodás közben összerogyott, de a gondozót ez egy cseppet sem érdekelte, sőt még táncolt is a haldokló elefánton. Az állat 48 éves volt – számolt be a hírről a Daily Mail.

A német cirkusz éppen turnéján volt Észtországban és elvitték az állatokat egy tó mellé. Az ormányos ekkor esett össze a vízben és nem tudott talpra állni, így megfulladt. A cirkuszigazgató meggondolatlan testvére ezt kihasználta és egy szál fürdőnadrágban táncolni kezdett a szenvedő állaton, amit a többi cirkuszi tag le is videózott. Rene Renz még akkor sem jött le az állatról, amikor az már szinte teljesen elsüllyedt: nem zavartatta magát és tovább élcelődött az elefánton.

A cirkusz igazgatója, Daniel Renz és felelőtlen testvére ellen most vizsgálat indul állatkínzás vádjával, az állatvédők pedig az állategészségügyi hivatalnál tettek bejelentést az ügy miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek