Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. június 26. 10:10   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkből kiderül, hogy mit csináltak szabadidejükben a Teen Beach Movie szereplői, hogyan pihent Selena és Taylor, ki szeretne lenni Ariana Garnde és megtudhatjátok mi lesz Demi következő klipes dala.

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Tengerpartot takarítottak a Teen Beach Movie szereplői

A Disney-n nemsokára debütál egy új film, a Teen Beach Movie, melyet még Amerikában sem láttak, de már most nagy sikere van. Mivel a szereplők a forgatások során nagyon jól összebarátkoztak, mindannyian csatlakoztak a Heal The Bay nevű szervezethez, munkájukat pedig el is kezdték néhány napja Venice-i tengerparton, Kaliforniában, ahol szemetet szedtek.

*

Selena Gomez és Taylor Swift együtt töltötték szabadidejüket

Selena Gomez és Taylor Swift is nagyon elfoglalt mostanában, azonban még így is maradt idejük egymásra. Selena nemsokára kiadja új szólóalbumát, Taylor pedig épp Red nevezetű turnéja közepén tart, viszont volt idejük, hogy összejöjjenek egy kis fagyizásra. Taylor a Vine-ra is feltöltött egy videót, ahol épp fagyijukkal koccintanak, de persze a csajokról több lesifotó is készült.

*

Taylor Swift újraélte emlékeit

Legalábbis egy kép erejéig, melyet Twitterére töltött fel. Az első képen kiskorában látható egyik barátnőjével, Britany Maack-kal, a másodikon pedig ugyanabban a szereposztásban és pózban ülnek egy autóban, csak éppen jó néhány évvel később.

*

Megvan Demi Lovato következő klipes dala

Demi Lovato felkészült, hogy bemutassa legújabb kislemezét, a Made in the USA-t. Az énekesnő nemrég megjelent negyedik szólóalbumáról a Demiről a Made in the USA lesz a második kislemezes dal, ami biztosan a nyár egyik himnusza lesz.

*

Elpusztult Hilary Duff kutyusa

A 25 éves színész-énekesnő Twitteren osztotta meg követőivel a sajnálatos hírt, miszerint szeretett csivavája, Lola az örök vadászmezőkre távozott. „Nyugodj békében gyönyörűségem, Lola. Mondjatok egy imát az én kis angyalomért” – olvasható a bejegyzés, melyhez egy képet is csatolt a négylábúról és magáról.

Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek