Starity

Gyermeksztárok, akik nem végezték rossz úton

2013. június 27. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyermeksztárok többségére rossz hatással van a hirtelen jött hírnév, cikkünkben ezúttal azokat mutatjuk be, akik sikeresen kitörtek, maguk mögött hagyták a gyereksztár jelzőt, és fényes karriert építettek maguknak.

hirdetés
Gyermeksztárok, akik nem végezték rossz úton

A mostanában csak botrányairól híres Amanda Bynes vagy a Reszkessetek, betörők! sztárja, Macaulay Culkin is letért a helyes útról. Lássuk azokat, akikre nem hatott bénítóan a siker és kitartottak karrierjük mellett!

Hilary Duff

Hilary a Disney-csatorna felfedezettje volt. 11 éves korától szerepelt filmekben. A legtöbbeknek a Wendy vagy a Casper című Disney-filmekből lehet ismerős, ezt követően sorra kapott szerepeket. Olyan sikerfilmekben játszott főszerepet, mint a Los Angeles-i tündérmese, a Tökéletes pasi vagy épp A Sztár születik. 2010-ben ment feleségül Mike Comrie-hoz és 2012-ben született meg első közös gyermekük.

Ryan Gosling

A hollywoodi szívtipró is gyerekszínészként kezdte pályafutását. Először a Mickey egér klubban tűnt fel 12 évesen, többek közt Britney Spearsszel és Justin Timberlake-kel is barátságot ápolt.

Ezt követően játszott még néhány filmben, de a legnagyobb áttörést a Szerelmünk lapjai hozta meg számára. Noah Calhoun szerepében tökéletesen kibontakozott, megmutatta a különleges színészi játékát. Ez után sorra kapta a főszerepeket, olyan színészek oldalán játszott, mint például Steve Carell, George Clooney, Carey Mulligan vagy Bradley Cooper. Jelenleg Eva Mendes színésznővel jár együtt.

Christina Aguilera

Christinát szintén a Mickey egér klubból ismerhetjük, 1999-ben jelent meg bemutatkozó albuma, a Christina Aguilera, amellyel osztatlan sikert aratott.

Azóta már öt Grammy-díjjal gazdagodott, napjainkban a Voice című tehetségkutató műsor egyik zsűritagja, valamint tavaly jelent meg visszatérő albuma Lotus címmel.

Justin Timberlake

A Mickey egér klubban kezdte pályafutását, majd 1996-ban úgy robbant be a köztudatba, mint a N'sync fiúcsapat egyik tagja. 2002-ben kezdett szólókarrierbe, első albumával, a Justifieddal örökre beírta magát a zene történelmébe, viszont a színészetet sem hanyagolta.

Olyan filmekben játszott, mint a Rossz tanár, valamint főszerepet kapott a Barátság extrákkalban Mila Kunis oldalán. 2013-ban jelent meg legújabb albuma, a The 20/20 Experience, amellyel visszatért a zenei pályára, valamint továbbra is forgat: nemsokára bemutatásra kerül Runner, Runner című filmje, amelyben Ben Affleckkel és Gemma Artertonnal játszik együtt.

Leonardo DiCaprio

1990-ben tűnt fel előszőr a televízió-képernyőkön a The Outsiders című sorozatban egyetlen epizód erejéig. Tinédzserként több filmben szerepelt, mint mellékszereplő, valamint reklámokban is feltűnt. A világhírnevet a Titanic című film hozta meg számára, amelyben a férfi főszereplőt Jack Dawsont alakította. Azóta már Hollywood egyik legelismertebb színészévé vált, háromszor is jelölték Oscar-díjra, de sajnos eddig nem nyert.

Emma Watson

Szinte a szemünk előtt nőtt fel a Harry Potter-filmek Hermione Grangerje. 1999-ben választották ki Hermione szerepére, a film 2002-ben került bemutatásra, és igen nagy sikere volt. A Harry Potter és a Bölcsek kövében nyújtott alakításáért Young Artist- és Leading Young Actress-díjakat kapott. A filmsorozat óta olyan filmekben játszott főszerepet, mint az Egy különc srác feljegyzései Logan Lerman oldalán, vagy a hamarosan bemutatásra kerülő Lopom a sztárom. 2013-ban megnyerte az MTV úttörő díjat.

Évekkel ezelőtt sokan attól féltették, hogy a botrányhősnők sorába lép, ugyanis kiszivárgott egy botrányos fotó, amelyen kiskorú létére alkoholt ivott, remek kedélyállapotban. Szerencsére a színésznő megtalálta a saját útját, és igazi divatikonná vált, többek közt Nina Dobrev egyik kedvenc személyisége.

Neil Patrick Harris

Az Így jártam anyátokkal sztárja szintén gyerekszínészként kezdte: 1988-ban tűnt fel először a Clara szíve című filmben, ahol Whoopi Goldberg oldalán játszott. A 90-es években sokan megszerették Dr. Doogie Howser szerepében a Doogie Howser, M.D. című sorozatban.

2005-ben megkapta Barney Stinson szerepét a nagy sikerű vígjátéksorozatban, az Így jártam anyátokkalban, amely meghozta neki az igazi nagy áttörést, világhírnévre tett szert. Azóta négyszeresen jelölték Golden Globe-díjra, és olyan filmekben szerepelt, mint A szép szörnyeteg vagy a Hupikék törpikék, amelynek nemsokára bemutatásra kerül a második része is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek