Starity

Ariana Grandét szekálták a Victorious forgatása alatt

2013. június 26. 20:08   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ariana Grande a Seventeen magazinnak mesélt arról, hogy a forgatások során sokszor piszkálták.

hirdetés
Ariana Grandét szekálták a Victorious forgatása alatt

Ariana Grande a Victorious sorozattal vált igazán híressé, amelyben ő alakította a kicsit buta, de nagyon cuki és aranyos Catet. Az augusztusi Seventeen magazin címlapja mellett egy több oldalas interjú is az övé, ebben elmondta, nem mindig volt boldog a forgatások alatt.

Nevet ugyan nem árult el, viszont kizárhatjuk, hogy az illető nem Elizabeth Gillies, Daniella Monet vagy Victoria Justice, ugyanis velük a mai napig találkozik és nagyon jóban vannak.

„Dolgoztam egy olyan emberrel, aki megmondta a szemembe, hogy sohasem fog szeretni. De valamiért úgy éreztem, hogy szükségem van az elfogadására, így elkezdtem változtatni magamon, végül odaveszett a barátságos és társaságszerető mivoltom. Boldogtalan voltam” – mesélte Ariana a magazinnak.

Később tisztázta a félreértések elkerülése végett, hogy nem a show-val akadt problémája, és azt is elmondta, hogy a Sam&Cat forgatásán nem is érezhetné jobban magát, hiszen nagyon boldog. Ariana egyébként ma ünnepli huszadik születésnapját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek