Starity

Bizarr! 38 centisre vékonyította a derekát

2013. június 26. 21:09   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A lány annyira megszállottja a fűzőknek, hogy 78 darabja van belőlük, melyek értéke eléri az ötmillió forintot. A brit tanuló annyira élvezi a használatát, hogy napi 23 órán viseli őket 9 éve, és a dereka is már 38 centiméteresre zsugorodott össze.

hirdetés
Bizarr! 38 centisre vékonyította a derekát

A 22 éves Nina Orton a fűzők megszállottja. A lány ugyanis egész nap fűzőben mászkál, benne is alszik, csupán a fürdéshez veszi le a ruhadarabot, és már annyira szorosan viseli őket, hogy a dereka 38 centiméterre ment össze. Furcsa megszállottsága 14 éves korában kezdődött azért, hogy pufi alakját átformálhassa.

A módszer annyira bejött Ninának, hogy a hóbortja 9 éve tart, és a dereka szó szerint rekordméretűvé keskenyedett el. Nemcsak Nagy-Britanniában, de Európában is övé a legvékonyabb derék, és ez a világrekordtól mindössze 2,54 centivel vastagabb.

Sajnos ez a tevékenység is áldozattal jár: évente legalább egyszer el kell mennie egy orvosi vizsgálatra, hogy kiderítsék, nem sérült-e a gerince a napi 23 órás kínzás miatt. De ez még semmi ahhoz képest, hogy évente kétszer jár röntgenre, hogy belső szerveit és bordáit megnézzék, mert a fűzőviseléstől elmozdultak – mesélte Nina.

Állítása szerint nem küzd emiatt betegségekkel, csupán a barátja aggódik amiatt, hogy egyszer majd olyan szorosra húzza a fűzőt, hogy az a belső szerveit átvágja.


Nina 14 évesen és most

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek