Starity

Miley Cyrus bugyiban ment Jimmy Kimmelhez

2013. június 26. 22:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő-színésznő kedden lépett fel Jimmy Kimmel műsorában, hogy a legújabb kislemezét népszerűsítse – bugyiban.

hirdetés
Miley Cyrus bugyiban ment Jimmy Kimmelhez

A 20 éves Cyrus fehér topot, dzsekit, fekete combközépig érő csizmát és apró fekete nadrágot viselt. A műsorvezető megjegyzést is tett az énekesnő hiányos öltözékére. „Nem is vettem észre, amikor kijöttél a bugyidban”jegyezte meg Kimmel.

„Ült már valaki a kanapédon — nos, valószínűleg a saját személyes kanapédon, nem pedig ezen — a fehérneműjében?” – felelt Cyrus, mire Kimmel úgy felelt, láthatóan nagyon kényelmetlenül érezve magát: „Az egyetlen, aki fehérneműben ülhet a kanapémon, az én magam vagyok.”

A Kimmel Show után Cyrus New Yorkba repült és szerda reggel két műsorban is megjelent: a Good Morning Americában és a Live With Kelly and Michaelben. Mindhárom promóciós fellépés alkallmával bemutatta az új, vad stílusát – valamint az eljegyzési gyűrűjét.

Hónapok óta arról pletykálnak, hogy Cyrus és a vőlegénye, Liam Hemsworth lemondták az esküvőjüket, de amikor a Good Morning America műsorában rákérdeztek, az énekesnő megerősítette, hogy még mindig mennyasszony. „Viselem a gyűrűt, szóval…”

Miley Cyrus jövő hónapban Londonban utazik, hogy ott folytassa az új kislemez népszerűsítését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek