Starity

Rachael Leigh Cook alig várja gyermeke születését

2013. június 27. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, Rachael Leigh Cook és férje, Daniel Gillies első közös gyermeküket várják. A 33 éves színésznő ezúttal megosztott néhány apró titkot is kapcsolatukat illetően.

hirdetés
Rachael Leigh Cook alig várja gyermeke születését

Rachael és Daniel igen ritkán nyilatkoznak magánéletükről, és sok hírességtől eltérően ritkán hallatják hangukat és sosem volt hangos a sajtó a botrányaiktól. Boldogságban élik életüket, ám most, hogy szülői örömök elé néznek, úgy érezték: ideje megtörni a hallgatást és világgá a kürtölni a hírt.

„Hihetetlenül gyorsan házasodtunk össze. Körülbelül öt hónapja randiztunk, amikor eljegyeztük egymást, majd néhány hónapra rá össze is házasodtunk. Sokkal több volt köztünk, mint amennyit akartunk. Utazgatni akartunk és minél többet elérni a szakmai életünkben” – árulta el a színésznő a People magazinnak.

A pár már 2004 óta alkot egy párt és rengeteg rajongó fejezte ki megkönnyebbülését és örömét, amikor kiderült, hogy Rachael gyermeket hord a szíve alatt, hiszen a rajongók többsége már évek óta várt a hírre, amely végül meg is örvendeztette őket. „Végre!” – olvashattuk több helyen is a babahír kapcsán.

„Mindketten nagyon szeretjük a gyerekeket, de még sosem voltunk úgy ugrásra készen, hogy 'ó Istenem, kezdjünk új fejezetet a közös életünkben.' Nem ilyenek vagyunk. Most már tudjuk, hogy milyen irányt vesz az életünk – rövid időn belül – az elkövetkező hónapokban, úgy érezzük, most érkezett el ennek az ideje. Hiszen sosem leszünk már fiatalabbak” – érvelt a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek