Starity

Csipke: így viselik a sztárok

2013. június 28. 20:08   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csipke már nagymamáink idejében is divatosnak számított, most pedig újra bekerült a divatszeretők látószögébe.

hirdetés
Csipke: így viselik a sztárok

Néhány celebritás is kifejezetten kedveli a csipkét. Kiváncsi vagy arra, hogyan viselik ők? Akkor olvass tovább!

Emmy Rossum

A színésznő vegyítette a feketét és a fehéret 2012-ben. A végeredmény: egy alkalomhoz illő, gyönyörű viselet. Emmy vörös ajkai és cipője már csak hab a tortán.

Blake Lively

A Gossip Girl Serenája is többször mutatkozott már csipkében. A kevesebb néha több: ez igaz Blake ruhájára is. Csak egy csipet csipkével van megfűszerezve a fekete ruhaköltemény, ám így is elérte a kellő hatást.

Lucy Hale

Lucy a csipkeviselés új módját muatatta meg ezzel a szettel. A vagány bőrt és a romantikus csipkét ötvözte. Holott a két anyag igen különböző, mi mégis megdicsérjük a Pretty Little Liars sztárját.

Shailene Woodley

A Golden Globe-ra is jelölt színésznő nem az alapszíneket részesítette előnyben, amikor 2011-ben egy, Dubaiban megrendezésre került filmfesztiválra volt hivatalos. Egy lila csipkecsoda mellett tette le a voksát, és milyen jól tette! Hajszínéhez tökéletesen illik ez a szín.

Ashley Tisdale

A High Scool Musical egykori sztárja a Twilight-filmek egyik bemutatóján jelent meg így. Fehér ruhájához egy leopárdmintás cipőt húzott. Egy nude színű magassarkúval elegánsabb lett volna, ám így sem bakizott, mivel stílusához illik ez a vagányabb összeállítás.

Taylor Swift

Taylor már többször is megjelent csipkés ruhában a vörös szőnyegen. Hol fehér, hol fekete az a bizonyos darab, e téren nem tud hibázni. A képen látható ruhát az iHeartRadio Music Festivalon viselte a szőkeség.

Kate Middleton

Az ifjú hercegné kifinomult stílusérzékéről és eleganciájáról híres. Katalinon már többször lehetett csipkeruhát látni, hol tengerkék, fekete, krémsznű vagy épp piros árnyalatút. Sőt, még az esküvőjén is csipkébe bújt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek