Starity

Cserbenhagyásos gázolással vádolják Chris Brownt

2013. június 27. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt hónapban történt balesete miatt akarja a bíróság megbüntetni Brownt.

hirdetés
Cserbenhagyásos gázolással vádolják Chris Brownt

Mint arról mi is beszámoltunk, május 21-én Chris Brown és exbarátnője, Karrueche Tran kisebb autóbalesetet szenvedett, amikor is előbbi nekiment egy előtte lévő autónak. A múlt havi események miatt azonban most a Los Angeles-i Városi Ügyészség cserbenhagyásos gázolással vádolja a heves vérmérsékletű fiatalembert – számolt be a TMZ.

Chris ellen két büntető eljárás is indult többek között azért, mert állítólag nem volt hajlandó megmutatni jogosítványát, hamis információkat adott meg, majd elhagyta a helyszínt anélkül, hogy használható adatokkal rendelkezett volna a rendőrség. Ezek miatt most a cserbenhagyásos gázolás és a jogosítvány nélküli vezetés vádjaival kell szembenéznie.

Brown természetesen nem hagyta szó nélkül a gyanúsítást és Twitteren adott hangot nemtetszésének tweetek hadával, ráadásul még egy a nő autójáról készített képet rakott ki profilképének is.

„Nem cserbenhagyásos gázolás, ha ki tudsz szállni az autóból (sérülések nélkül és a kocsikban sem esett kár). Ez tényleg nevetséges. Van érvényes jogsim, és megfelelő információkat adtam meg a nőnek. Látott kamerákat és a helyszínen akart maradni. Kapcsolatba lépett a zsarukkal, mert úgy gondolta, hogy kap egy kis pénzt Chris Browntól, amikor a megfelelőképpen jártam el. Az ügyvédeim fel fogják venni veled a kapcsolatot. Nem fogom hagyni magam megfélemlíteni és a hamis hírkeltést sem.” – adta ki magából haragját a mikroblogon.

A TMZ információi szerint a városi ügyészség hajlandó lenne az ügyet a Los Angeles-i Megyei Kerületi Ügyészség elé vinni, ez esetben pedig a Rihanna verése miatt kapott próbaidő megsértése okán Brown 4 év letöltendő börtönbüntetést kap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek