Starity

Amanda Bynes csúnyának nevezte testvérét

2013. június 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amanda az elmúlt hetekben már több hírességről mondta el a véleményét a Twitteren. Ám botrányhősnő ez alkalommal saját testvérét, Jilliant nevezte csúnyának a közösségi oldalon.

hirdetés
Amanda Bynes csúnyának nevezte testvérét

Többek közt Rihannát, Drake-et és Miley Cyrust is csúnyának nevezte az egykori Nickelodeon-sztár, egy ideig úgy tűnt, hogy leállt a hírességek szidalmazásával, hiszen sorra kért bocsánatot mindenkitől, sőt, a rajongói irányába is változott – nemrégiben néhány fannal lubickolt egy hotel jacuzzijában.

A botrányhősnő ez alkalommal saját testvérét, Jilliant nevezte csúnyának a közösségi oldalon. Amanda ismét szóba hozta Drake-et, majd közölte: semmi oka az aggodalomra, hiszen a tesója is legalább olyan csúnya, mint ő.

„Ne aggódj Drake, a testvéremnek, Jillannek is csúnya arca van. Csekkoljátok a fotóim a testvéremről. Egyáltalán nem szép!”

Hogy ehhez mit szólt Jillian, egyelőre nem tudjuk, de legalább elmondhatja magáról, hogy olyan „csúnya, mint Zac Efron”, hiszen később őt is szidalmazni kezdte a nyilvánvalóan segítségre szoruló lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek