Starity

Rihanna újabb botrányos fotót töltött fel magáról

2013. június 28. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A barbadosi énekesnő ismét felkavarta a kedélyeket maga körül és nem rejtette véka alá, hogy szívesen lazít marihuánával.

hirdetés
Rihanna újabb botrányos fotót töltött fel magáról

Állítólag már 2010-ban rajtakapták, hogy marihuánát szív. Több fotó is található az interneten, amelyen hasonló tevékenység közben látható (és amiket ő maga töltött fel), és bizonyára sokan emlékeznek a különleges alakú tortájára is. Márciusban a rendőrség kis mennyiségű füvet talált a turnébuszán, ami természetesen az egyik stábtagé volt – és nem a vadóc hölgyé, aki szívesen hangoztatja, hogy mindenhol legálissá kellene tenni a marihuana használatát. Most azonban Rihanna talán túl messzire ment.

Egy nemrég készült fotón az énekesnő két hatalmas jointtal a szájában fotóztatta le magát és fel is töltötte az Instagram-profiljára, ahol bárki láthatja, még a kiskorú rajongói is

Rihanna Amszterdamban vendégeskedett, ahol nem tartják bűnnek a marihuána vásárlását és fogyasztását – sőt, legálisnak számít. Az ember kényelmesen elüldögélhet egy speciális kávézóban és háborítatlanul élvezheti a jointját.

A legtöbb rajongója pozitívan reagál a „drogos fotókra”, nagyszerűnek tartják az énekesnőt. Azonban azok is sokan vannak, akik nem nézik jó szemmel Rihanna tevékenységét és nem fukarkodnak a kritikákkal, miszerint egy jó példakép nem így néz ki.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek