Starity

Lessünk be Kardashianék otthonába!

2013. június 28. 18:06   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olimpikon és milliárdos üzletember, Bruce Jenner és felesége, Kris Jenner – akit csak Kardashian mamaként emlegetnek – megmutatta otthonát a nagyvilágnak, miután szabad betekintést engedtek világukba a realityshow-juk után.

hirdetés
Lessünk be Kardashianék otthonába!

Mielőtt mindenki beleélné magát a szóban forgó villa képeibe, el kell, hogy keserítsünk benneteket. A villa, melyben a Jenner és a Kardashian család lakik, Calabasasban található, ez a villa pedig Studio Cityben. Mégis mit mutatunk be akkor?

A család az E! tévécsatornának készített realitysorozatában, a K, mint Kardashianban (Keeping Up With the Kardashians) használta csupán a gyönyörű épületet, az igazi Kardashian-otthonba senki sem nyerhet betekintést – a „szűk” családon és a barátokon kívül.

Lássuk tehát, milyen villában tengették a napjaikat a világ egyik legnépszerűbb celebjei, míg sorozatukat forgatták.

A gyönyörű házban, melyet a Vámpírnaplók néhány részében is láthattunk már, 7 hálószoba és 8 fürdő található, több mint 650 négyzetméteren terül el, s a tulajdonosok szerint a házat az itáliai kisvárosok villái ihlették, mivel sok toszkán elemet haszáltak fel a falak dekorálásakor.

Található benne moziterem, Spa részleg – természetesen két hatalmas medencével, vízeséssel(!) –, játékterem, fitneszterem, s egy hatalmas borospince is – közel 2000 darabos gyűjteménnyel!

A csillárok valódi gyémántokkal vannak kirakva, s 24 karátos aranybevonatokkal vannak díszítve. A bútorokat firenzei gyűjtőktől vették meg felújítva, ám az egyik kanapé például több mint 600 éves!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek