Starity

Baptista templom támadja Taylor Swiftet

2013. június 29. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnőt ezúttal egy vallási közösség támadja: véleményük szerint Taylor Swift egy r*banc és bojkottálni fogják a koncertjét.

hirdetés
Baptista templom támadja Taylor Swiftet

Újabb hírességgel bővült a Westboro Baptist Church ellenségeinek folyamatosan növekvő listája. A kansasi Topekában megalakult gyűlölködő csoport ezúttal Taylor Swiftet szemelte ki célpontjául és bejelentette, hogy bojkottálni fogja az énekesnő augusztus 3-ai koncertjét a Kansas City-beli Sprint Centerben.

Swift szerelmi élete gyakori téma a médiában, több híresség is kifejtette a véleményét ebben az ügyben és úgy tűnik, hogy a WBC sem nézi jó szemmel, hogy az énekesnő nem marad meg hosszabb ideig egy partner mellett.

„@TaylorSwift a szomszéd lány country-énekes imidzsét mutatja, miközben egyik fiatalemberről ugrik a másikra és úgy vonaglik a világ színpadán, mint egy büszke r*banc,” – írta a csoport egy sajtónyilatkozatban, majd az énekesnő apjáról is kifejtette a véleményét. A WBC szerint az apa egy „gyűlöletes képmutató, aki féltékenyen őrzi a lánya bevételeit, miközben nem gondol [a lánya] halhatatlan lelkére – nem csoda, hogy [Taylor] lett az elátkozott Amerika fiatal r*bancainak példaképe”.

A WBC szerint Swift arra használja a majdnem 30 millió követővel rendelkező Twitter-profilját, hogy a „r*banckodást” népszerűsítse, ahelyett, hogy figyelmeztetné a rajongóit a veszélyekre. Taylor Swift nem reagált a vádakra és a nyilatkozatokra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek