Starity

Elhunyt Matt Bourne

2013. június 29. 15:03   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Borzalmas hírrel kellett szembesülniük a pankrációrajongóknak: az ismert legenda, Doink The Clown örök nyugovóra tért. 55 éves volt.

hirdetés
Elhunyt Matt Bourne

Az 55 éves profi pankrátort, Matt Bourne-t – igazi nevén Matthew Osbourne – tegnap holtan találta barátnője az otthonában. A halálának az igazi okát egyelőre homály fedi, ám a rendőrök arra gyanakodnak, hogy otthoni balesetet szenvedett.

Bourne-t a nagyközönség leginkább Doink The Clown néven ismerhette. 1980-ban debütált a ringben, ezen a néven a WWE-nél, illetve a WWF-nél tevékenykedett. Többféle cégnél is dolgozott, egy évig a WCW-nél végezte a munkáját.

A híres pankrátornak többször is meggyűlt a baja a drogokkal és nagyon sokáig nem is adott interjút és nem mutatkozott emberek előtt. Kicsivel később azt nyilatkozta, hogy már teljesen tiszta. Utoljára a Raw ezredik adásában mutatkozott az emberek előtt. Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek