Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában - 10. rész

2013. június 30. 14:02   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tökéletes belépő, gyönyörű haj, ékszerek és cipő... Úgy érzed, nem nézhetnél ki tökéletesebben, ám mindennek vége, mikor megpillantod, hogy egy másik lány ugyanazt a ruhát viseli, amit te. Színpompás estélyik, vörös szőnyeg és csillogás - ez a sztároknál sincs másként.

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában - 10. rész

Demi Lovato vs. Nicole Ritchie

A Saint Laurent-mini feltehetőleg nem lesz a kedvencetek, ám Demi és Nicole mégis ezt a ruhát választotta. Vajon miért? Azonban míg ugyanaz a darab a formás alkatú Demi-t kiemeli, úgy Nicole mintha egy zsákot viselne.

Mariah Carey vs. Candis Cayne

A két szőkeség csak úgy ragyog ebben a rózsaszín flitterekkel telirakott estélyiben! Mariah alakja rendkívül irigylésre méltó és csodás – 2 gyermek után is – ám Candis mégis lekörözi a művésznőt.

Kellie Pickler vs. Selena Gomez

A Zuhair Murad csodaruha igencsak feltűnő, ám azt, hogy kin mutat jobban, már nem olyan könnyű eldönteni! Selena bája és csodálatos ízlése viszont mindent fülülmúl: itt most ő nyertes!

Beyonce vs. Irina Sheik

A szupersztár fehér kötött Roberto Cavalli-ruhája és az orosz szépség Cannes-ban viselt estélyije ugyanaz – csupán a színe különbözik. De vajon kinek áll jobban? Mi Irinára szavaznánk.

Paris Hilton vs. Mischa Barton

A két hírességnek egy időben ugyanaz volt a stylistja: Rachel Zoe. Bár a stylistjuktól azóta mindketten megváltak, ízlésük tagadhatatlanul hasonló. Paris az utóbbi időkben inkább remekül szabott darabjaival tűnt ki a tömegből – bámulatosan néz ki ebben a ruhában is!

Kim Kardashian vs. Holly Madison

Hervé Léger, divattervező nagyon népszerű a celebek körében. Ezt a visszafogottabb darabot két nem éppen szende valóságshow-sztár választotta. Mindketten gyönyörűek benne!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek