Starity

Ingyenes dallal rukkolt elő a The Nearly Deads

2013. június 30. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nashville-i együttes egyre feljebb halad a létrán mióta megjelent a Never Look Back című daluk, melyet a napokban ingyenesen letölthetővé tett a kiadó.

hirdetés
Ingyenes dallal rukkolt elő a The Nearly Deads

Manapság egyre többet hallat magáról az az együttes, melyet az új Paramore-nak kiáltanak ki. A The Nearly Deads 2011-es berobbanása a Never Look Back című kislemezüknek volt köszönhető, melynek nézettsége az ötmilliót súrolja a legnagyobb videómegosztó csatornán.

Theresa Jeane, a frontasszony a napokban jelentette be a legnépszerűbb közösségiportálon, hogy kiadójuk, a Standby Records jóvoltából ingyenesen letölthetővé tették a dalt, melyet 11 másik, a cég által támogatott előadók számaival együtt akármikor megszerezhetünk magunknak, ha felkeressük a We Are Rock And Roll oldalát.

A banda azt is bejelentette, hogy már készül a legújabb dal, az egyelőre csak akusztikus változatban elérhető Brave dalszövegvideója, melynek érkezéséről pontos információt nem közöltek, de az biztos, hogy az új EP megjelenése augusztus 20-a előtt várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek