Starity

Nemzetközi karrier vár VV Évára?

2013. július 01. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Baukó Éva Görögországba utazott, hogy a Miss Tourism Planet szépségverseny lebonyolításában segédkezzen.

hirdetés
Nemzetközi karrier vár VV Évára?

A napokban mindenkit sokkolt a Bors híre, miszerint Éva lett fővárosunk arca, így ő képviseli az országot Miss Budapestként egy nemzetközi szépségversenyen, melyet Görögországban rendeznek meg. Később azonban kiderült, csupán a szervezésben vesz részt.

A verseny igen befolyásos tulajdonosa, George Koutoulias ugyanis Évát választotta asszisztensének és annyira megkedvelte a lányt, hogy saját zsebből fizette ki a repülőjegyét is. Az ex-villalakó láthatóan élvezi a luxuséletet, már számos képet töltött fel Facebook-oldalára Görögországból, melyen a nagy munka közben látható.


Fotó: Facebook

„A rendezvény lebonyolításában segédkezem. A megtisztelő feladat mellett természetesen kellemes kikapcsolódásban lehet részem!” - írta Éva Facebook-oldalán.

A Miss Tourism Planet-verseny döntője egyébként július 5-én lesz Athénban, ahol közel három tucat lány mutatja meg szépségét, hazánkat pedig Dara Edit fogja képviselni, aki a Miss Hungary döntőse volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek