Starity

Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában - 11. rész

2013. július 08. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk legújabb részében tíz sztárt elemzünk, akik valamilyen véletlen folytán ugyanazon tervezők ugyanazon ruhadarabjait öltötték magukra.

hirdetés
Kinek áll jobban, avagy sztárok ugyanabban a ruhában - 11. rész

Natalie Portman és Kelly Osbourne

Valljuk be, Nat elbűvölően néz ki a Dior rózsaszín, csipkés ruhájában, míg Kelly látványa kissé ijesztően hat. Óriási gyűrűi, karján és lábfején lévő tetoválásai rontanak az összképen, de a pálmát frizurája viszi. Natalie csinos magassarkút és táskát választott dresszéhez, melyet 2010. június 10-én öltött magára az AFI Life Achievement díjátadón, Kelly pedig a 2010-es American Music Awardson sokkolt minket megjelenésével.

Stacy Keibler és Vanessa Hudgens

Mindkét hölgyemény megjelenése elkápráztató volt, kivetnivalót csak Stacy cipellőjén találtunk, mely egyáltalán nem passzol az összeállításhoz. Az ex-WWE-díva a Maxim által ötödjére megrendezett Maxim Hot 100 partiján jelent meg ebben a csini szerkóban, Vanessa pedig 22. születésnapját ünnepelte ugyanebben a ruciban Las Vegasban, ahol mesés hajzuhatagát újra megvillantotta.

Vanessa Williams és Eva Longoria

Az ex-kolléganők a nagysikerű Született Feleségek című sorozatból lehetnek ismerősek nekünk. Vanessa bocimintás lábbelijét nemigazán értjük, de ettől eltekintve mesésen nézett ki ebben Marchesa által tervezett fehér ruhakölteményben, melyet a VPA 2011-es díjátadóján viselt, ahol hazavihette a legnagyobb stílusikonnak járó díjat. A manapság botrányos villantásairól elhíresült Eva az El Sueno De Esperanza gálán tündöklött fodros-bodros estélyijében.

Eva Mendes és Dana Delany

Ha már a Született feleségeknél járunk, említsük meg Danát, aki a 2011-es Bafta díjátadón jelent meg egy Pikachu-mintás szőrmével a nyakában. A Prada 2011 tavaszán megjelent kollekciójának darabja mesésen mutat Eván, akit Madridban kaptak le a 350.000 magyar forintot érő ruhakölteményben. Dana topánkája jobban passzol az összeállításhoz, ezt a kört mégis toronymagasan Eva nyerte!

Hayley Williams és Jade Thirlwall

Miután debütált a Paramore Now című dalának videoklipje, az együttes turnéra indult. Hayley Williams ebben a Mickey egeres harisnyában tombolta végig a koncerteket Ausztráliában, ahol egy kisebb nyaki és háti sérülést is szerzett. Pár hónappal később a Little Mix Schwarzkopfos fotósorozatán újra szemet szúrt nekünk a mókás harisnya, ám ezúttal Jade Thirlwallon, aki űrhajósnak öltözve mutogatta lábait a kamerának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek