Starity

Holnap kezdődik a VOLT

2013. július 01. 15:03   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenütt jó, de legjobb Sopron – ez a VOLT fesztivál mottója. Hogy ki melyik fesztivált találja a legjobbnak, azt döntse el maga, de aki Sopronba látogat, biztos nem fog unatkozni.

hirdetés
Holnap kezdődik a VOLT

1993 óta minden évben megrendezik Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválját. Manapság mindenkinek a tudatában az van, hogy ez egy nyári fesztivál, holott 2001-ig húsvét idején került megrendezésre. Ekkor azonban a VOLT a Sziget társfesztiválja lett, tavasziból pedig nyári fesztivállá alakult.

Fesztiválózók sokasága már hetek óta készül arra, hogy végre megnyissák a kapukat, és megkezdődjenek a különböző koncertek. Holnap, a nulladik napon többek között a Punanny Massif lép fel. A koncert különleges lesz, mivel a banda most ünnepli 10. évfordulóját. A csapattal olyan zenészek lesznek jelen, mint a Carbonfools, a Hősök vagy éppen az Irie Maffia.

A VOLT-on idén közel 30 világsztár teszi tiszteletét, Sopronba érkezik a Thirty Seconds to Mars, a Hurts, a Queens of the Stone Age, a Knife Party, Martin Solveig és Example is. Azonban közkedvelt magyar zenészekből sem lesz hiány. Rúzsa Magdi, a Compact Disco, Ákos és Odett is fellép a VOLT színpadán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek