Starity

Mégsem házasodik Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

2013. július 01. 21:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár eddig úgy volt, hogy Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton összeházasodnak, most bejelentették, hogy szakítottak.

hirdetés
Mégsem házasodik Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

Eddig azt rebesgették, hogy Lewis Hamilton megkéri kedvese, Nicole Scherzinger kezét, most mégis úgy néz ki, örökre elváltak útjaik, pedig Lewis néhány napja még pozitívan nyilatkozott a kapcsolatukról.

5 év elég sok idő, úgy érzem fordulóponthoz érkezett a kapcsolatunk. Bár még ki tudja, lehet, hogy a hatodik évforduló előtt feleségül kérem Nicole-t” – mesélte a Forma1 versenyzője.

De ezzel szemben tegnap egy hivatalos forrás erősítette meg a hírt, miszerint a pár szakított. Azt mondják, a fő gond az volt, hogy nincs idejük egymásra, viszont mások azt mondják, hogy míg a 34 éves Nicole kisbabát szeretett volna, addig a 28 éves Forma1-bajnok még későbbre hagyta volna a dolgot.

Az Us Weekly-nek egy forrás arról számolt be, hogy Nicole nagyon kikészült, de ezt gondolni lehetett és abban is biztosak lehetünk, hogy Lewis következő versenyére is hatással lehet a szakítás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek