Starity

Harry Styles földön kúszva menekült rajongói elől

2013. július 01. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte könnyekben tört ki a One Direction énekese, majd a földön mászva próbált elmenekülni a dühös New York-i rajongók elől.

hirdetés
Harry Styles földön kúszva menekült rajongói elől

A One Direction énekese láttán a rajongók ismét a fejüket vesztették, ha a biztonsági őrök nem lettek volna jelen, valószínűleg áldozást tartottak volna az egyik New York-i hotel előtt. A sikoltozó rajongók nem engedték a kocsijához Harryt, akinek így a földön négykézláb kellett távoznia.

Az E! News beszámolói szerint az őrök ugyan megtisztították számára az utat, de ekkor egy lány beugrott a tömegből, a többiek pedig követték. „A rajongók lába közt kellett a kocsijához elmásznia, és már majdnem sírva fakadt szegény” – számolt be az egyik jelen volt rajongó.

A 19 éves énekesre azért pöccentek be a fanok, mert nem volt ideje képeket készíteni és dedikálni – az egyik lány előtte tépte ketté az életnagyságú poszterét. „A lány megragadta a karját, és megkérdezte, készíthet-e fotót, mire Harry azt mondta: »Épp a karom rángatod.« Majd próbált elmenekülni.”

Később, miután a tömeg eloszlott, Harry visszatért a hotelhez, és a jelenlévők kis csoportjának minden egyes tagjával készített fotókat, miután sorba parancsolta őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek