Starity

Sztárok legnagyobb frizuraváltásai VI.

2013. július 02. 11:11   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünk következő részében is olvashatsz néhány sztárról, akik nem féltek újítani a külsejükön, azonban újdonság, hogy ezúttal bekerült egy férfialany is, aki sokat tengődött két hajstílus között.

hirdetés
Sztárok legnagyobb frizuraváltásai VI.

Cikkünkben ismét 6 sztár hajváltozásait vesszük górcső alá az évek során. Vannak akik teljesen megváltak hosszú loknijaiktól, de vannak, akik csupán a színekkel játszottak. Következzen tehát az 5 hölgy és 1 férfi, akik sokat változtattak a külsejükön.

Demi Lovato

Az ex-Disney-csillag nem éppen loknijai megválásától vagy éppen növesztésétől került be cikkünkbe, hanem annak színei miatt, mert bizony rengeteg színt kipróbált már az évek során. Eredeti hajszíne a barna, amit frufruval ízesített meg, majd ezt követte a fekete és később megint a barna. Nagyon kevés ideig látható volt vörös hajjal is, de nem nyerte el túlságosan tetszését, ezért szőkére váltott. Kezdetben egyszínű szőke volt a hajkoronáája, majd az idő múlásával tett annak végére pink, majd kék melírokat is, vévül ismét teljesen szőke lett, de immár frufruval. Az X Factor adásában debütált régi/új hajszíne a barna. Nemsokra rá levágatta haját félhosszúra és azóta látható volt barnán, feketén és szőkén is, ahogyan a mai napig pompázik.

Britney Spears

Kedvenc pophercegnőnk, Britney Spears is átesett egy kis átalakításon frizuráját illetően. A Baby One More Time énekesnője szőkés-barna hajával robbant be a zeneiparba, amit később barnára cserélt. A 2007-es év nagy mélypont volt az énekesnő számára, mert ekkor kezdett el mindenféle káros anyaghoz nyúlni és ekkor vált meg hosszú hajkoronájától is. Hál' Istennek kilábalt belőle és egy idő után a 2008-2009-es években magához tért, visszanövesztette haját és azóta is az egyik legsikeresebb énekesnő.

Tóth Gabi

Az első képen szinte felismerhetetlen az énekesnő a félhosszú, barna hajával és kislányos mosolyával. Ezután egy igen sötét korszak köszöntöt Gabira, ugyanis lecserélte haját nagyon rövid és fekete stílusúra, majd ezt követte a hidrogénszőke haj felzselézve. Állítása szerint nyomós oka volt rá, hogy mért nem lehetett akkor hosszú haja, de jelenleg ismét hosszú loknikkal pompázik, vagyis póthajjal, próbálja megnöveszteni.

Nicki Minaj

Az extravagáns rapper-énekesnő frizurái, vagyis parókái körül forgott mindig is a téma. Eredeti hajszíne fekete, mint ahogy az első képen látható és ezen mondható csak természetes szépségnek. Az évek során fekete haját frufruval dobta fel, majd az évek során láthattuk mindenféle hajjal vagy parókával. A szőke, párducmintás haj, a Fly című klipjében látható, majd ezt követte a rózsaszín és más élénk színű parókák sokasága. Jelenleg szőke, frufru nélküli hosszú hajjal tengeti mindennapjai.

Perrie Edwards

A One Directionös Zayn Malik barátnője, Perrie Edwards is szeret a színekkel játszani. A Little Mix énekesnőjének hajszíne eredetileg szőke, amit később kifakított, majd utána egy igen érdekes hajszínre váltott, méghozzá a lilára. Ezután rózsaszín színkavalkád tündököl a hajában, úgynevezett ombre-stílusban, mert felül halvány, alul pedig sötétebb rózsaszínű volt.

Brad Pitt

Cikkünk első férfi alanya Angelina Jolie férje, Brad Pitt, aki igazából a félhosszú és rövid között ingázott éveken át. Leginkább félhosszú hajjal ismerhető, mint ahogy az első képen is látszik, de rá egy évre megvált a hajától. Ezután elkezdte azt visszanöveszteni és hát ismerjük le, igen furcsa lett az eredmény, mivel se rövid, se hosszú volt hajkoronája. Ez a frizura azonban nem nyerte el a tetszését és inkább levágatta majdnem kopaszra. Rövid haja a 2004-es évektől a 2009-es évek végéig volt, de előtte is volt rövid. 2010-től kezdte megint növeszteni és jelenleg is félhosszú hajjal mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek