Starity

Újabb előzetes érkezett az Inside Llewyn Davishez

2013. július 02. 17:05   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Itt van a legújabb trailer Joel és Ethan Coen új filmjéhez, a folkzenész Llewyn Davis életéről szóló, Oscar Isaac főszereplésével készült Inside Llewyn Davishez.

hirdetés
Újabb előzetes érkezett az Inside Llewyn Davishez

A 2013-as Cannes-i Filmfesztiválon került bemutatásra az Inside Llewyn Davis, mely bár a fődíjról, az Arany Pálmáról lecsúszott, a Nagydíjat azért megkapta a Steven Spielberg által elnökölt zsűritől. A film rendezői és írói a Coen fivérek voltak, akik nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint A félszemű, A nagy Lebowski, a Fargo vagy éppen a Nem vénnek való vidék.

Az Inside Llewyn Davis története 1961-ben játszódik, és New York akkori folkzenei közegébe kalauzol el minket. A középpontban az egyik napról a másikra élő zenész, Llewyn Davis sorsának alakulása áll, miközben rengeteg folkzenei betét fűszerezi meg a művet.

A címszereplőt Oscar Isaac alakítja, mellette feltűnik még a barátnőjét játszó brit színésznő, Carey Mulligan, a színészként is egyre többször bizonyító Justin Timberlake és Garrett Hedlund is, aki legutóbb az Úton főszerepében volt látható.

A film az Egyesült Államokban december 6-án érkezik majd meg, pontosan az Oscar-szezon előtt, és a pozitív cannes-i fogadtatás után akár esélyes lehet több kategóriában is. Magyarországon várhatóan még 2013 telén bemutatják, addig is itt van a legújabb, kissé komor, ám felettébb hangulatos előzetes az Inside Llewyn Davishez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek