Starity

Ebergényi Réka és Mihalik Enikő a Szigeten

2010. augusztus 14. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glamour hazai kiadása már az őszi-téli divatanyaghoz készített fotósorozatot a fesztiválon Lakatos Márk stylisttal és a két leghíresebb magyar modellel, Mihalik Enikővel és Ebergényi Rékával.

hirdetés
Ebergényi Réka és Mihalik Enikő a Szigeten

A két magyar szupermodell, Ebergényi Réka és Mihalik Enikő a fotózás napján akár egy kilót is fogyhatott, a végeredményen azonban ez nem változtatott. A lányok a legnagyobb hőségben is bundában és egyéb téli kiegészítőkben pózoltak a Glamour magazin fotózásán. A magazin az idei őszi-téli összeállításához kérte fel a két modellt, akik bizony rendesen megizzadtak a fotózás során. A fotózásra a Sziget Fesztiválon, a rekkenő hőségben került sor.

Mihalik Enikőnek már hazai terep, hisz idén negyedszer látogatott el a Szigetre. Elárulta azt is, hogy néhány fotón a többi fesztiválozót is felfedezhetjük mellettük. „Volt olyan kép, amelyen zenészek játszottak, megkértünk három parókás fiút, hogy álljanak oda a háttérbe, és ugrabugráljanak körülöttünk” — mesélte.

Enikő jelenleg szabadságát tölti itthon, de a Glamour felkérésének azért eleget tett, ugyanakkor várja az új szezont, az utazásokat. „Nagyon várom a következő bemutatókat, mert a legutóbbi szezont kihagytam. Az ügynökségem is elismerte, hogy már rám fért a pihenés, és én is beláttam, hogy ha nem tudok 100%-osan teljesíteni, akkor nincs értelme. De most már fél éve nem bemutatóztam, és így nagyon várom, hogy újra találkozhassak a kliensekkel és stylistokkal” — tette hozzá a gyönyörű modell.

A stylist a kész divatanyagról csak ennyit árult el: „A koncepció szerint szupermodellek vannak a szigeten, és egy fotós — szinte mint egy paparazzó — lekapja őket. Ebbe belefér, hogy egy kicsit izzadnak, és esetleg egy kicsit fényesebb az arcuk.”

fotózásról természetesen Réka is elmondta véleményét: „Mindenben más a nehézség és más a buli. A mai nap tiszta buli, bár egy kis nehézség is van benne, mert most őszi anyagot fotózunk ebben hőségben, bundák, nagykabátok, bőr…  Az izzadástól biztos leadtunk egy-egy kilót fejenként” — mondta.

A kész anyag a magazin októberi számában jelenik meg.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek