Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. július 02. 18:06   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kristen Stewart bevadult, Harry Styles a rendőrségen, Kristin Cavallari pedig Olaszországban kötött ki! Lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Kristen Stewart kilábalt a szakításból

Kristen Stewart a párizsi Chanel Show-n bebizonyította, hogy újra tudja folytatni életét Robert Pattinson nélkül is.

A divatbemutatón ugyanis fantasztikusan festett, semmilyen divatbakit nem követett el, vadítóan kombinálta a hűvüs eleganciát a rockerimidzzsel. Fekete, gombos kabátot és bőr shortot viselt, valamint bőrkesztyűkkel és láncokkal egészítette ki megjelenését. Szinte rá sem ismerünk!

*

A Come & Get It első helyen végzett

Selena Gomez dala listavezető lett. Barátai mesélték el neki a hírt, Selena sírva fakadt, majd könnyes szemekkel köszönte meg rajongóinak a támogatásukat.

Erről egy videót is feltöltött a személyes YouTube-fiókjára július elsején. „Nélkületek nem sikerült volna, annyira hálás vagyok! Imádlak titeket, srácok. Ünnepeljünk!”

*

Harry Styles a New York-i rendőrségen kötött ki

A Little Things énekese New Yorkban időzik, a szerencsétlen eset után, mely során a rajongók kis híján összetaposták, este a bárokat járta, és belebotlott a rendőrségbe is.

Még mielőtt valaki megijedne, csupán arról van szó, hogy Harry egy kép erejéig összállt a zsarukkal – az egyikük még a sapkáját is felajánlotta neki a fotó kedvéért. Harry ezt követően mindenről beszámolt az interneten, szerinte a NYPD tökéletesen végzi a munkáját.

*

Kristin Cavallari Olaszországban tölti a nászutat

Miután Kristin és párja, Jay Cutler összeházasodtak, bevették az olasz riviérát, amely tökéletes hely a szerelmesek számára. Kristin jóvoltából pedig két képet is láthatunk nászutukról, láthatóan nagyon boldogok és élvezik a jó időt!

*

Nick Jonas megsérült

Nick Jonas szombaton Texasban egy baseballmeccsen vett részt, ahol egy kisebb balesetet szenvedett.

Az egyik játékos próbált eljutni a harmadik bázishoz, de véletlenül teljes erőből nekiszaladt Nicknek, aki eléggé beverte néhány testrészét. Szerencsére ez meg sem kottyant neki, később a Twitteren adta hírül, hogy a meccs bevételét jótékonysági célokra fordítják.

„Nagyon jó nap volt a mai, egy nagy ügyért. A játék végén volt egy kis baleset, de nem nagy dolog!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

ruha dal nick házas
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek