Starity

Hihetetlen! Johnny Depp megcsókolta Jimmy Kimmelt

2013. július 03. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp eddigi karrierjére visszatekintve beláthatjuk, hogy a színész nem válogatós, bármilyen szerepet képes eljátszani, ami elnyeri a tetszését. A minap azonban az egész világot sokkolta, amikor élő adásban csókolta meg Jimmy Kimmel műsorvezetőt.

hirdetés
Hihetetlen! Johnny Depp megcsókolta Jimmy Kimmelt
Fotó: ABC/Randy Holmes

Johnny Depp július 1-jén vendégeskedett Jimmy Kimmel későesti műsorában, amikor nem is egy, hanem három csókot váltott a műsorvezetővel a nézők legnagyobb megrökönyödésére. Jimmy mindig is mesterien forgatta a szavakat, amikor is vendégül látott Depphez hasonló kvalitású hírességeket, de ilyen közjátékra valószínűleg még nem volt példa a műsor történetében, annak ellenére, hogy Kimmel számára nem ez volt az első csók élő adásban.

Tudod, nagyon jóképű vagy és ez...légy őszinte és mondd az arcomba, hogy szép volt- viccelődött Kimmel. Mielőtt pedig folytatódott volna az interjú, Depp áthajolt az asztal fölött és szolidan, de megcsipkedte a műsorvezető arcát. Jimmy egy rövid szünetet követően alig tudta abbahagyni a kuncogást, majd ekkor következett a második csók ezúttal szájra. A közönség ezúttal már éljenzett és tapsolt, Johnny pedig köszönetet mondott, ezt követően pedig így szólt: Végeztem, végeztem!

Azt hiszem, elvesztettem a fonalat – viccelődött Kimmel és mialatt megpróbálta összeszedni magát, sor került a harmadik csókra is, amit a következőképpen kommentált – Több csók csattant el most, mint a középiskolás éveim alatt - fűzte hozzá nevetve a műsorvezető, majd Johnny beismerte, hogy vele is ez a helyzet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek