Starity

50 Centre ötévnyi börtön várhat

2013. július 04. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai rappert azzal vádolják, hogy belerúgott az exbarátnőjébe és feldúlta a nő otthonát.

hirdetés
50 Centre ötévnyi börtön várhat

Curtis Jacksont, művésznevén 50 Cent, azzal vádolják, hogy belerúgott abba a nőbe, akivel három évig járt és akivel közös gyermeke van. Az In Da Club rappere családon belüli erőszak és vandalizmus vádjával néz szembe – a Los Angeles Times szerint.

A rendőrtisztek, akik megjelentek a Los Angeles-i ház előtt, elmondták, hogy a nő bezárkózott a fürdőszobába, mire Jackson elkezdte rugdosni az ajtót, majd amikor betörte, a nőt rugdosta tovább. A jelentés beszámolt továbbá összetört berendezési tárgyakról és bútorokról – a hálószobában a TV és a lámpa is összetört.

„Függetlenül attól, hogy ki követi el, a családon belüli erőszak egy komoly bűntény és a legszigorúbb büntetést vonja maga után” – nyilatkozta a Los Angeles-i államügyész, Mike Feuer.

Jackson ötévnyi börtönbüntetéssel kell, hogy szembenézzen, ha bebizonyosodik a bűnössége, emellett 46.000 dollárt kell fizetnie a nő megveréséért, valamint további 7.100 dollárt a lakásban okozott kárért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek