Starity

A legnagyobb sminkbakik VIII.

2013. július 05. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk újabb részében ismét összegyűjtöttünk 5 hölgyet, akik nagyot hibáztak.

hirdetés
A legnagyobb sminkbakik VIII.

Ezúttal ismét öt olyan hölgyet mutatunk be nektek, akik szépsége helyett, most inkább katasztrofális sminkjük került reflektorfénybe. Cikksorozatunk nyolcadik részében tehát láthatjátok Alyssa Diaz, Elle Fanning, Eva Longoria, Kristy Swanson és Pixie Lott sminkbakijait.

Alyssa Diaz nem túl meglepő módon a szokásos fehér púderes hibába esett, amit a fényképezőgépek vakui még jobban kihangsúlyoztak, így utólag visszanézve a képeket, pedig valószínűleg megbánta, hogy használta azt.

Dakota Fanning húga, Elle az idei MET Gálán egyszerűen szörnyű sminkben tett jelenést. Lehet, hogy nem is professzionális sminkes, hanem maga a 15 éves színésznő kente ki magát így? A választ mi nem tudjuk, de egy biztos: ilyen sminkben nem ajánlatos nyilvánosság elé állni.

Az egykori született feleség sem tökéletes, hiszen ezúttal nem csak a világító fehér púderje a szeme alatt, hanem pirosítója sem tűnik éppen mestermunkának. Kínos!

Kristy Swanson is követi Evát és Alyssát a fehér púderes bakival, bár az övé kevésbé feltűnő, hiszen világos bőre és szőke haja miatt szinte bele olvad az összhatásba, azonban a mi figyelmünk mégsem sikerült elkerülnie!

Pixie Lott kicsit barnább bőrt akart, ami egyáltalán nem jött össze neki! Szőke hajához kicsit sem illik ez a csokibarna szín, ráadásul a rosszul elkent barnító miatt még arca is foltos lett.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek