Starity

Blézer: így viselik a sztárok

2013. július 05. 19:07   |   Szerző: coke.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A blézer, az elegáns kiskabát szinte minden nő gardróbjában megtalálható. Elegáns, csinos, nőies. Nézzük, hogyan viselik kedvenceink!

hirdetés
Blézer: így viselik a sztárok

Sok híresség egyenesen odavan ezekért a kiskabátokért. Van, aki a klasszikus feketét, míg más az extrémebb darabokat kedveli. Cikkünkben hét olyan hírességet mutatunk be, akik előszeretettel használják.

Miranda Kerr

A szupermodellek általában a divat terén is értik a dolgukat, és jó ízléssel választanak ki akár egy hétköznapi szettet is. Miranda sem kivétel ez alól, a képen rózsaszín blézerben, egyszerű farmerben, fehér felsőben és egy érdekes táskával mosolyog a kamerának.

Rachel Bilson

A színésznőt a 74.-nek választották a Maxim 100 legdögösebb női hírességet bemutató listáján, amihez valamilyen szinten az öltözködése is hozzájárult. Rachel a 2011-es Los Angeles-i Fashion's Night Out rendezvényen a blézer alá egy maxiruhát vett fel, ami kényelmes, mégis csinos. Ki mondta, hogy elegánsnak lenni kényelmetlen?

Kristen Stewart

Az Twilight egykori sztárját lehet szeretni vagy utálni, azt el kell ismeni, hogy öltözködni nagyon jól tud. Erre bizonyíték ez a vörös szőnyeges megjelenés is, ahol egy BCBG-blézerben és egy H&M-bőrnadrágban pózol a kameráknak.

Kate Middleton

Kate a divatvilág egyik nagy ikonja, nők milliói irigylik őt kifinomult stílusérzéke miatt. A hercegnő természetesen akkor sem hibázott, amikor a képen látható szettben jelent meg. Ő a military-stílus mellett tette le a voksát, amikor ezt a blézert öltötte magára. Nadrágnak egy korallszínű darabot választott, az összeállítását pedig egy kendővel koronázta meg.

Hilary Duff

A színész-énekesnőt még várandóssága idején kapták lencsevégre a fotósok ebben a szettben. Így kell divatosan, mégis ízlésesen felöltöznie egy kismamának. Hilary sálja pedig csak még stílusosabbá teszi a megjelenését.

Lana Del Rey

A tehetséges énekesnő teljes sötétségbe borult egy H&M-rendezvényen. A feketeség alól csak körmei voltak kivételek, amik piros színben pompáztak. Lana egy gyönyörű fekete ruha felett viselte a szintén fekete kiskabátot. Lehet, hogy blézer nélkül jobban mutatott volna, a sok fekete kicsit elnyomja Lanát.

Jennifer Love Hewitt

Semmi túlkomplikáltság, a színésznő összeállítása mégis izgalmas. Jennifer szettjével nem igazán lehet mellélőni. Fekete nadrág, fekete felső és egy rikító színű blézer.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek