Starity

Így ünnepelték a sztárok július 4-ét

2013. július 06. 22:10   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 4-e a Függetlenség Napja az Egyesült Államokban, tehát ünnepnap és természetesen amerikai születésű sztárjaink sem felejtették el megünnepelni hazájuk születésnapját. Most bemutatunk nektek néhány sztárt a rengeteg közül, akik pihentek vagy valami különlegeset csináltak ezen a napon.

hirdetés
Így ünnepelték a sztárok július 4-ét

Taylor Swift

Taylor az egész napot barátaival töltötte, ugyanis meghívta táncosait és minden munkatársát, illetve barátait Rohde Island-i házába és együtt buliztak, majd este a Macy's által szervezett hagyományos ünnepségen lépett fel.

Selena Gomez

Selena szintén pihent és a barátaival, illetve családjával volt. Majd este barátnőjéhez hasonlóan ő is fellépett a bevásárlóközpont ünnepségén és kiderült, hogy Justin Bieberrel is bulizott egyet az éjszaka folyamán, akivel úgy tűnik újra egymásra találtak.

Vanessa Hudgens

Vanessa ezen a napon is dolgozott egy picit, ugyanis ma fejezték be Kim Hidalgóval közös projektjüket, mely a Hableány Projekt elnevezést kapta. Ez a dolog egy reklámfilmhez volt szükséges. A nap további részét barátjával, Austin Butlerrel töltötte és még körmeit is különlegesre pingálta, a tűzijátékra pedig közösen látogattak ki este.

Miley Cyrus

Miley családjával nyaral a Bahamákon és élvezi a nyarat meg a pihenést. Több rajongói és paparazzi kép is előkerült már és látszik, hogy Miley jól érzi magát és teljesen feltöltődött, így nem szándékozott hazajönni az ünnepnapra.

Katy Perry

Katy-nek úgy látszik nagyon jól telt a napja, ugyanis a jelek és képek szerint újra összejött ex-barátjával, Joh Mayerrel. A napról több kép is napvilágot látott és szemtanúk szerint együtt nézték végig a tűzijátékot és pár csók is elcsattant.

A Big Time Rush és Victoria Justice

A srácok és Vicky épp közös nyári turnén vannak, de köszöntötték rajongóikat és arról is beszámoltak, hogy az ünnepre nézve egy kis pihenőt tartanak és lemennek a strandra, ugyanis most épp Floridában vannak és az idő is tökéletes volt. James és Carlos Instagram-oldalára is feltöltött egy képet, Victoria pedig a Make It In America című klipjével kívánt boldog ünnepnapot rajongóinak.

Jaden Smith, Kylie és Kendall Jenner

Jaden, Kylie és Kendall együtt töltötték a negyedikét a malibui tengerparton, ahol szörföztek, úsztak és együtt lógtak, illetve egy privát tengerparti házat is kibéreltek. Így még jobban igaznak bizonyulnak a hírek, miszerint Kylie és Jaden együtt vannak. Kylie a nap után természetesen tweetelt egyet: „Csodálatos negyedike. Ennél hálásabb már nem is lehetek

Bella Thorne

Bella hasonlóan Vanessához, barátjával töltötte a Függetlenség Napját. Pihentek, a városban járkáltak és természetesen a nap végén tűzijátékot néztek, valamint Bella egy képet is posztolt, amin egy játéklovon lovagol és édességet eszik, így kívánva csodálatos napot követőinek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek