Starity

Film készül az iCarlyból?

2013. július 05. 21:09   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég Dan Schneider a Twitteren csiripelte, hogy szívesen készítene egy filmet a népszerű iCarly sorozatból.

hirdetés
Film készül az iCarlyból?

Az iCarly véget ért – a színészek és rajongók nagy szomorúságára. Az utolsó rész, az iGoodbye a legtöbb rekordot megdöntötte és rengeteg nézőt vonzott a tévéképernyő elé, és abban is biztosak vagyunk,hogy sokan sírták el magukat a befejező rész láttán.

A mai napig sokan hiányolják a sorozatot, de úgy fest, nemcsak a nézők, hanem a színészek is. Nathan Kress nemrég egy Twitter-trend láttán arról csiripelt, mennyire hiányzik neki a forgatás és színésztársai. Dan Schneider, a sorozat szülőatyja követi Nathant, így válaszolt is bús bejegyzésére.

„Nos, a Drake&Joshból két évvel a befejezés után készült egy film, talán egy iCarly-film is készülhetne, én megírom ;)” – üzente Dan Nathannak.

Információink szerint Miranda Cosgrove, Jennette McCurdy, Jerry Trainor és Noah Munck is benne lennének a projektben, így több, mint valószínű, hogy a jövőben napvilágot láthat egy iCarly-film.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek