Starity

A legsikeresebb videoklipek: Justin Bieber

2013. július 14. 11:11   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber nevét 2009 óta ismeri a nagyközönség és azóta is rendszeresen hallunk a tinisztár karrierjéről és magánéletéről. A fiatal tehetség jelenleg 18 videoklippel büszkélkedhet a YouTube-on, így most következzenek a legsikeresebbek.

hirdetés
A legsikeresebb videoklipek: Justin Bieber

Baby feat. Ludarcis (2010 – My World 2.0)

A Baby 2010. február 19-én került fel a videómegosztó portálra és osztatlan sikernek örvendetett, mind a kritikusok, mind a rajongók körében. Bill Lamb az About.com-on négy és fél csillaggal értékelte az akkor még 16 éves Justin videóját. „Ez a legjobb irány Justin Bieber édes érzelmes hangjának,és az eredményeknek visszakell tükrözniük ezt a tényt” – írta a kritikus. 2010. július 12-én ez lett a legnézettebb videó a YouTube-on, de végül 2012. november 24-én PSY Gangnam Style-ja vette át az uralmat.

A videó forgatását 2010. január 25-én kezdték meg egy Los Angeles-i bevásárlóközpontban. A történetben Justin és a barátai elmennek bowlingozni, ahol találkoznak egy lánycsapattal. A fiatal Justinnak egyből megtetszik az egyikük (Jasmine Villegas), akit hosszabb éneklés és tánc után sikerül végül elcsábítania.

Never Say Never feat. Jaden Smith (2011 – Never Say Never: A remixek)

A videó 2010. május 27-én került fel a YouTube-ra és azóta is Justin második legsikeresebb videója. A klip alapjául A karate kölyök című film szolgált benne a fiatal Jaden Smith-szel. A dal azonban annyira megérintette Justint, hogy ezt választotta első életrajzi filmjének címévé is.

A duett főleg pozitív visszajelzésekkel büszkélkedhet. Shima Maya az AOL Radio Blognak mondott véleményében így fejezte ki magát: „Filmzeneként Lady Gaga, John Mayer és a Red Hot Chili Peppers mellett ez az egyetlen, ami a film akár himnuszának is nevezhető”

One Time (2009 – My World)

A One Time Bieber debütáló dala volt, akkor még 15 évesen. 2009. november 24-én jelent meg a YouTube-on és az előkelő harmadik helyezést foglalhatja el. Ezt a dalt is, mint a One Time-ról az összeset Terius „The-Dream” Nash és Kuk Harrell írták. A One Time-ról is szintén az About.com-on Bill Lamb mondott véleményt, miszerint ez megalapozza Justin jövőjét.

A klipben Justin mentora, Usher, az egyik legjobb barátja Ryan és Kristen Rodeheaver is feltűnnek. A videóban Justin egy telefonhívást kap Ushertől, majd egy házibulit rendezett. A videó végén együtt ülnek Miss Rodeheaver-rel, majd egy puszi kíséretében távozik a lány. Az eredeti tervben egyébként kézen fogva ugrottak volna a medencébe, de túl hidegnek bizonyult a víz.

Beauty And A Beat feat. Nicki Minaj (2012 – Belive)

A Szépség és egy ütem című klip egy igen összetett videónak mondható. Minden rövidebb videókkal kezdődik, mikor Justin zongorázik, mixel vagy éppen a stábbal szórakozik, majd hirtelen megjelenik ott kezében egy kamerával és kezdődhet a vízparti buli. Táncosok, barátok, szinkronúszók díszesítik a társaságot, majd megjelenik Nicki Minaj, immáron Justin mellett.

Sok kritikus dicsérte Justint, amiért egy ilyen dallal próbálkozott, viszont sokan ellenszegültek és nemtetszésüket fejezték ki Nicki Minaj rapszövege miatt. Laura Sassano viszont pozítívan kommentálta a videót a megjelenés után: „Az új dalban Justin továbbra is folytatja a felnőtté válás folyamatát, ezáltal komoly döntéseket hoz meg, mint egy művész

Boyfriend (2012 – Belive)

A Boyfriend, mely 2012. május 3-án került fel a YouTube-ra és ami megdöntötte a VEVO-rekordot, ugyanis a videót 24 óra leforgása alatt több mint 8 millióan nézték meg, mellyel megelőzte a One Direction Live While We're Young című számát. A dal egyébként Justin harmadik stúdióalbumáról való a Belive-ről.

A számot hideg és meleg kritika egyaránt érintette, ilyen volt Andrew Hampp is, aki elmondta, hogy Justin úgy énekel, mint egy kész felnőtt, viszont a rajongói nagy része a 12 éves korosztály.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek