Starity

Temetéshez öltözve vett részt barátja esküvőjén Hayley Williams

2013. július 06. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Paramore énekesnője ismét nem bírt magával, feltűnőbb volt, mint maga a menyasszony.

hirdetés
Temetéshez öltözve vett részt barátja esküvőjén Hayley Williams

Tegnap tartották David Galea esküvőjét New Yorkban, ahová a rockbanda is hivatalos volt, miután nyolcévnyi közös munka után a szintén zeneiparban dolgozó barátjuk megházasodott.

Az énekesnő, aki fekete csipkés dresszben és zöld sityakban mulatott, a nap folyamán több képet is feltöltött Instagram-profiljára, majd az egyiket így kommentálta:

„A srácokkal már évek óta ismerjük Davidet. Nagy részt vett ki a bandánk és karrierünk kiépítésében, és az évek alatt egy nagyszerű baráttá vált. Rengeteg jó történetet mesél (ott volt Kurt Cobain és a Nirvana MTV-s előadásának felvételénél is) és jó volt egyre jobban megismerni őt az elmúlt nyolc év folyamán. Ericánál jobb párt nem találhatott volna magának.”

Az énekesnő szülei a lány gyermekkorában elváltak. Cristi és Joey szakítása után Hayley édesanyjával maradt, de a kapcsolatot tartotta édesapjával is, akinek esküvőjén a The Only Exception klipjében látható ruhához hasonló fekete dresszben mulatott.

A The Only Exceptiont is a gyermekkorában zátonyra futott szülői házasság ihlette, talán ezért is énekel arról, hogy nem hisz a szerelemben, ezért gyászolja a szertartás alatt a templomban azt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek