Starity

Stílusáról mesélt Janel Parrish

2013. július 06. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars Monája az Afterglow magazin címlapján pózol és rengeteg dolgot meg is osztott az olvasókkal.

hirdetés
Stílusáról mesélt Janel Parrish
Fotó: Kalie Johnston

Janel Parrisht választották a vadonatúj, Afterglow nevezetű magazin szerkesztői a lap legelső számának címlaplányává. A The Pretty Little Liars sztárját a szabadban fotózták igazi nyári hangulatban, hiszen virágmintás, lágy és élénk színű ruhái mellett az idei trendeknek megfelelő sminkben állt Kalie Johnston kamerája elé.

A 24 éves színésznővel természetesen az elmaradhatatlan interjút is elkészítették, a beszélgetés során pedig nagy örömmel mesélt stílusáról, amit úgy jellemzett, hogy egyszerre sikkes és rockeres: „Szeretem keverni a különböző stílusokat, minthogy egyszerre csajos és rockeres darabokat felvenni” – osztotta meg.

Janel egyébként még mesélt arról is, milyen közel áll családjához, akik mindenben támogatják és segítik őt, de elárulta azt is, hogy szerinte nehezebb helyzetben van a szórakoztatóiparban, mint a tipikus „szomszéd lány” kaliberű színésznők, hiszen ő más, de úgy érzi, egyre inkább kezd nyitni a változás felé az ipar és gondolkodásuk is egyre nyitottabbá válik a castingoknál.

Fotó: Kalie Johnston

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek