Starity

Kristen Stewart tetkókat villantott

2013. július 06. 21:09   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mennek a találgatások, hogy a színésznő exe, Robert Pattinson miatt csináltatta tetoválásait.

hirdetés
Kristen Stewart tetkókat villantott

Két apró csuklótetoválást villantott meg a 23 éves színésznő július 2-án a Chanel showján a párizsi divathéten. Kiderült, hogy a jobb csuklóján egy végtelen szimbólum látható, a balon pedig négy kis párhuzamos vonal.

A múlt hónapban a színésznő megosztott velünk egy fényképet, melyen a Pride and Glor tetováló-szalonban volt, így valószínűleg ott készültek a fent említett minták.

De vajon mit jelenhetnek a tetoválások? Egyelőre csak találgat mindenki, hogy lehet ex-barátjával, Robert Pattinsonnal való kapcsolatát jelzik. Néhányan arra is gondoltak, hogy a végtelen jel azt is jelentheti, Kristen örökre szereti Robertet, és a négy vonal pedig a kapcsolatuk idejét jelentheti.

Fotó: Michel Dufour

A két színész májusban szakított és egy forrás hozzátette, hogy küzdöttek a kapcsolatukért, de Robert már nem tudott úgy bízni Kristenben, mint régen hisz 2012 júliusában nagy fellángolása volt Rupert Sanders-ért. A Hófehér és a Vadász sztárja messze élvezi a Paris Fashion Weeket, míg Robert egy Beyoncé-koncerten volt Los Angelesben nemrég egy titokzatos lánnyal. Meg nem erősített forrás szerint hölgy  Lisa Marie Presley,  Riley Keough 24 éves lánya, aki egyébként már játszott Kristennel együtt a 2010-es The Runaways-ben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek