Starity

Twitcam Thalíával — Összefoglaló

2010. augusztus 14. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói sztár ígéretett tett rajongóinak a Twitteren, hogy amennyiben eléri a 400 000 követőt, twitcamet szervez. Mivel ez teljesült, valóra is váltotta szavát augusztus 15-én. Több mint 1500 rajongó követhette.

hirdetés
Twitcam Thalíával — Összefoglaló

Augusztus 15-én, vasárnap, magyar idő szerint 17.00 órától Thalía twitcamet – élő videochatet – tartott a Twitteren. Az énekesnő ezt előző nap jelentette be, miután beteljesült egy fogadás tárgya.

A rajongók ugyanis „Team Thalía” néven kampányt szerveztek annak érdekében, hogy minél több követőt szerezzenek az énekesnőnek a Twitteren, aki pedig viszonzásképpen a következő ígéretet tette: amikor sikerül elérni, hogy legalább 400 000 követője legyen, twitcamet fog szervezni. A követők száma elérte a kitűzött célt, s Thalía, ígéretéhez híven, teljesítette a szavát.

Több mint 1500 rajongó nézhette és hallgathatta kedvencét egy teljes órán keresztül a Twitcam oldalán. Thalía Miamiban lévő otthonából jelentkezett. A gyönyörű énekesnő fehér pólót, baseball-sapkát és egyenes leengedett hajat viselt.

A köszöntések és a különböző országok üdvözlését követően beszélt néhány tervéről is. Elmondta többek között, hogy jelenleg harmadik könyvét írja, amely az eddigi kettőnél különlegesebb és sokkal személyesebb lesz, teli életélményekkel és képekkel; megjelenését jövőre tervezik. Beszélt a Primera fila szeptemberben megjelenő deluxe-változatáról is, melyen rajta lesz két új dal – Ay, amor és Pienso en ti –, sok fotó, valamint dokumentumfilmjében azok a kulisszák mögötti jelenetek is szerepelni fognak, amelyek a normál kiadáson nem voltak láthatóak.

Amikor a csevegők arról kérdezték, mikor fog koncertet adni a híres mexikói Auditorio Nacionalban, azt felelte, legszívesebben már most a színpadra állna, hiszen ő szeretne a legjobban énekelni (azonban nem minden csak rajta múlik). Egy magyar rajongó kérdésére, hogy mikor fog kollekciója Magyarországra érkezni, azt válaszolta, hogy tárgyalni fognak majd a forgalmazás más országok részére történő kiterjesztéséről.

Szintén szóba került a Mujeres asesinas („Gyilkos nők” – a szerk.) című mexikói krimisorozat, melynek harmadik évadjában – korábbi hírek szerint – Thalía szerepelt volna. A színész-énekesnő elmondta, hogy valóban beszélgetett erről Pedro Torres rendezővel, azonban nem jutottak „közös nevezőre”, így ez nem valósult meg.

A chaten Thalía nem fogta vissza magát, követőinek kívánságára többször is énekelt részleteket dalaiból a capella. A videó egyik meglepetése, amikor férje, Tommy Mottola benyit a szobába rövidnadrágban, majd Thalía invitálására üdvözli ő is a chatelőket – „Hi, everyone!” – s odakiáltja gyönyörű kedvesének, hogy „Te amo!”.

A videóbeszélgetésen egyébként a világ számos országából részt vettek a rajongók, többek között Mexikóból, Argentínából, Brazíliából, Chiléből,  a Dominikai Köztársaságból, Ecuadorból és a Galápagos-szigetekről, Kolumbiából, Peruból, Venezuelából, Spanyolországból, Görögországból, Macedóniából, Magyarországról, Oroszországból, Romániából és Törökországból.

Megtudhattuk Thalíától azt is, hogy szeretne egyszer eljutni Kínába, valamint ellátogatni Machu Picchuba, a legendás inka romvárosba Peruban, s még rengeteg megvalósításra váró terve van az életben. Mivel augusztus 26-án ünnepli születésnapját, egy rajongó kérdésére elárulta: a legfontosabb elvárása az élettől az egészség és a boldogság; az anyagiak és a sikerek nem érdeklik.

Beszámolt egy, a dohányzással kapcsolatos kellemetlen élményéről is rajongója kérdésére. Tizenévesként együttese, a Timbiriche egyik turnéján a tagokkal bezárkóztak a szobába, és egy egész doboz cigarettát elszívtak, ami olyan fejfájást okozott nála, hogy akkor megfogadta: többet az életben nem dohányzik, ez nem neki való. Szintén beszélt legújabb hobbisportjáról, a trapézról, amely szerinte leginkább a másik emberbe vetett bizalomról szól, nem csak a fizikai erőnlétről; s ez neki csodálatos terápiául szolgál.

De ez még mind semmi! A beszélgetés zárásaként az énekesnő és a rajongók egy újabb fogadalmat tettek: amennyiben év végéig – azaz december 31-éig – a követők száma eléri az egymilliót, Thalía négy szerencsés rajongójához (akikről úgy véli, hogy a legtöbb követőt szerezték neki) elrepül egy közös vacsorára! Nos, kíváncsian várjuk a fogadás eredményét!

A beszélgetés végén Thalía többszörösen megköszönte mindenki részvételét, aki vele volt, és bejelentette, hogy augusztus 26-án szülinapi buli lesz a Twitteren! Aki nem tudott részt venni az élő chaten, az sem maradt le semmiről: a teljes videó rögzítésre került, és visszanézhető ezen az oldalon.

S Thalía-rajongók, ne felejtsétek el követni őt minél többen a Twitteren, így akár  Magyarországról is kikerülhet az egyik szerencsés nyertes!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek