Starity

Dél-Koreai filmben játszik Joe Odagiri

2013. július 07. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A híres japán színész, Joe Odagiri legújabb filmje, melyet Dél-Koreában és Kínában forgattak, hamarosan a mozikban.

hirdetés
 Dél-Koreai filmben játszik Joe Odagiri

A múlt hónapban került a mozikba a japán színész, Joe Odagiri legújabb filmje, a Riaru: Kanzen naru kubinagaryû no hi – Real –, hamarosan egy új alkotásban láthatjuk az extravagáns megjelenéséről is híres sztárt. Legújabb filmje a Mi-seu-teo Go címet viseli, és hamarosan a dél-koreai mozikban már látható lesz – magyar vetítéséről azonban még nincsenek információk.

A film 132 perces, vannak benne akciódús, és vicces jelenetek is egyaránt. A vígjáték írója és rendezője Yong-hwa Kim, aki nem most dolgozott együtt Joe-val, mivel a 2006-os, több díjat is bezsebelt Mai wei című alkotásnak, melyben a japán színész, BingBing Fan és Dong-gun Jang mellett alakított főszerepet, ő volt a producere.

Mi-seu-teo Go forgatásai Dél-Koreában és Kínában zajlottak és Joe mellett olyan színészek játszanak benne, mint Dong-il Song, Jiao Xu, Hee-won Kim vagy Kang-woo Kim.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek