Starity

Charlie Sheen levadássza a Loch Ness-i szörnyet

2013. július 07. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szörnyvadászatra indult Skóciában, a napokban a Twitteren számolt be arról, hogy meg szeretné hódítani a Loch Ness-i szörnyet.

hirdetés
Charlie Sheen levadássza a Loch Ness-i szörnyet

Az Anger Management sztárja egy különös fotót töltött fel a Twitter-oldalára, melyen egy bronz, csatákban használatos sisakot visel, majd elárulta, arra készül, hogy levadássza a mitikus skót szörnyet.

A rajongók természetesen azonnal elvesztették a fejüket, támogatásukat fejezték ki, majd megköszönték, hogy megpróbálja kézre keríteni a lényt. „Épp ideje volt, hogy megtalálják Nessie-t! Köszi, Charlie!” – írta egyikük.

A sztárnak nem ez az első bizarr ötlete, korábban azt állította, ő valójában warlock, vagy egy, a Marsról származó rocksztár, aki különböző betegségeket tud gyógyítani az elméjével. Az egykori botrányhős azóta leállt az alkohollal és a drogokkal, újabban jó tetteivel kerül a magazinok címlapjaira. Nemrég egy beteg kislány kezeléseit állta, akinek a szülei nem engedhették meg a drága operációkat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek