Starity

Hamarosan érkezik a Placebo legújabb klipje

2013. július 12. 19:07   |   Szerző: itsjustme

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit alternatív együttes a mai nap folyamán publikálta hivatalos csatornájukon a legújabb dalszöveges videójukat, ami a Too Many Friends című dalhoz készült.

hirdetés
Hamarosan érkezik a Placebo legújabb klipje

A már lassan húsz éve tevékenykedő zenekar végre egy hároméves kihagyás után ismételten, ténylegesen visszatért a zeneiparba. Bár már egy négy új számot és egy feldolgozást tartalmazó EP-t kiadtak tavaly szeptemberben, semmi komolyabb nem történt a Placebo háza táján zeneileg. Az elmúlt időszakban leginkább pihentek, de 2012 nyarán egy kisebb turnéba kezdtek, ami után végül stúdióba vonultak, hogy megkezdjék hetedik albumuk munkálatait.

A Loud Like Love felvételei 2012 végén, 2013 elején zajlottak a londoni RAK stúdióban, Adam Noble producer segítségével. A legelső kislemezhez készült klipet – ami már csak azért is különleges, mert ez a harmincadik videójuk – Saman Keshavarz rendezte, a forgatást május végén kezdték meg Los Angelesben. A klip még nem, azonban kedvcsinálónak a dalszöveges videó ma került fel a srácok hivatalos csatornájára.

A zenekar már a hivatalos oldalukon bejelentette a legújabb európai koncert dátumokat, a lemez megjelenése szeptember 16-ára várható, november 12-én pedig Lengyelországban megkezdik kilencedik önálló turnéjukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek