Starity

Bizarr! Meg se látszik a lányon a várandósság

2013. július 07. 19:07   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy fiatal nőn alig látszódik meg a terhesség, ugyanis egy súlyos betegség, az anorexia áldozatává vált.

hirdetés
Bizarr! Meg se látszik a lányon a várandósság

A 21 éves fiatal lány, Holly Griffiths már körülbelül tíz éve küzd az anorexiával és ez a súlyos betegség nagyon megkeserítette az életét, ugyanis a betegség diagnosztizálása óta nem sikerült elérnie az 50 kg-os testsúlyt. Jelenleg a második gyermekével várandós, – már a nyolcadik hónapban jár – akivel alig éri el a 48 kg-os testtömeget.

Az első gyereke, Dylan ma már kétéves és teljesen egészséges, azonban a dolgok nem mentek olyan könnyen a várandósság alatt. A súlya miatt a kicsinek eltört a bordája és az orvosok amiatt is aggódtak, hogy a tüdeje súlyosan károsodni fog. Végül azonban sikerült programozott császármetszéssel világra hozni a kis Dylant.

Az új jövevény, Holly miatt is csakugyan aggódnak a dokik. Jelenleg is azon dolgoznak, hogy az anyuka minél több tápanyagot vihessen be a szervezetébe annak érdekében, hogy a baba egészségesen megszülethessen. Ám úgy tűnik, majd itt is szükség lesz a császármetszésre és hamarabb be kell indítani majd a szülést.

Holly 6 hónapos terhesen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek