Starity

Johnny Depp rajong Honey Boo Boo-ért

2013. július 08. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő kijelentést tett a színész, ugyanis elárulta, hogy rendszeres nézője a 7 éves kislányról szóló valóságshownak.

hirdetés
Johnny Depp rajong Honey Boo Boo-ért

Manapság már szinte mindenki ismeri a 7 éves Alana Thompson, ismertebb nevén Honey Boo Boo történetét, akinek életét nyomon követhetjük saját reality showján keresztül, ahol megismerkedhetünk igen érdekes családjával és az ő mindennapjaikkal. Emberek millióit vonzza a TV elé a kis szőke szépségkirálynő és úgy tűnik Johnny Depp is ezen emberek táborába tartozik, ugyanis ő maga vallotta be, hogy akár rajongónak is nevezhetjük.

Azonban az 50 éves színész azt is elárulta, hogy nem a jó értelemben számít rajongónak, hiszen nem támogatja ezt a fajta életvitelt és sokakhoz hasonlóan ő sem ért egyet azzal, hogy Thompsonék tulajdonképpen csak a pénzt látják a kislányban.

„Egy kicsit megijeszt a műsor. Ez az igazság. Valószínűleg jó emberek, de vannak olyan részek, amik egyszerűen hipnotizáltak” – osztotta meg Depp, aki egyébként nem az egyetlen a sztárvilágban ezzel a gondolattal, ugyanis nemrég Paris Hilton is nemtetszését fejezte ki a Here Comes Honey Boo Boo-val kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek