Starity

Benicio Del Toro alakítja a Gyűjtőt

2013. július 09. 04:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fény derült végre arra, kinek a szerepét kapta az Oscar-díjas Puerto Ricó-i színész a Galaxis őrzői című, készülő filmben.

hirdetés
Benicio Del Toro alakítja a Gyűjtőt

Nagy-Britanniában már forgatják a legújabb Marvel-szuperprodukciót, a 2014 sikervárományosának számító Guardians Of The Galaxyt (Galaxis őrzői). A 2014. augusztus 1-jén mozikba kerülő filmet James Gunn rendezi és sikerült egy hatásos stábot összeszednie.

Benicio Del Toro, Lee Pace és Karen Gillan szerepeit nemrég erősítették meg – Del Toro alakítja The Collectort (a Gyűjtő, vagy más néven Taneleer Tivan), aki az egyik főszereplőnek számít és valószínűleg a folytatásokban is szerepelni fog. A Gyűjtő a nevéhez híven mindenféle dolgokat és embereket gyűjt, védelmezi a galaxist, emellett látomásai vannak és a jövőt is meg tudja jósolni.

Lee Pace alakítja majd a különböző szupererőkkel rendelkező gonoszt, Ronan The Accusert (Ronan, a vádló),  Karen Gillan pedig Nebulát játssza a filmben. Nebula szintén a negatív hősök közé tartozik, egyben űrkalóz és Thanos unokája.

A hónap végén megrendezésre kerülő Comic-Conon jelentik be a teljes stáblistát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek