Starity

Párizsban vonul végig a kifutón Kocsis Korinna

2013. július 09. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar modell, a szépségkirálynő-választás körüli botránya után egyre felkapottabb lett. Az elmúlt hetekben rengeteg ajánlatot kapott, jelenleg pedig Párizsban, a divat fővárosában dolgozik.

hirdetés
Párizsban vonul végig a kifutón Kocsis Korinna

Úgy tűnik Kocsis Korinna modell karrierje felfelé ível a botrány óta, ami azért tört ki, mert a június 22-i szépségkirálynő-választáson nem fogadta el a harmadik helyezettnek járó Miss International Hungary-koronát, majd Vígh Diánával csalást kiálltott ki.

Bár a lány már egy szót sem ejt az akkori incidensről, lehet, több millió forintot kell majd kifizetnie, ha nem tudja bizonyítani az igazát. Sarka Kata és a Magyarország Szépe Kft. már korábban felmentette a lányt szerződése alól, Korinna mégis hallgat.

Azonban a modell mindezek ellenére boldog, hiszen a botrány kirobbanása után rengeteg munkát kapott, még külföldön is. Jelenleg a divat fővárosában, Párizsban, Európa legnagyobb fürdőruha-kiállításán áll majd kifutóra, ahol a magyar luxusmárka, a Rebecca legújabb kollekcióját mutatja be.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek