Starity

Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak

2013. július 14. 18:06   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikkünkben összegyűjtöttünk öt egykori szépségkirálynőt, illetve szépségkirálynő-jelöltet, akik később telenovellákban, színésznőként is bizonyították tehetségüket.

hirdetés
Telenovellasztárok, akik szépségkirálynők voltak

A nemzetközi szépségversenyeken leginkább a latin-amerikai lányokat preferálják, hiszen közülük kerülnek ki legtöbb esetben a középdöntősök, valamint a győztesek. A Miss World versenyt például már hatszor nyerte venezuelai lány, a Miss Universe-t úgyszintén. A lányok előtt nagy lehetőségek állnak, és legtöbb esetben a média területén szeretnének elhelyezkedni.

Cikkünkben öt telenovellasztárt gyűlytöttünk össze, akiket egykor szépségversenyeken ismert meg a világ. Van köztük olyan, aki nem jutott ki világversenyre, de van, aki a nemzetközi megmérettetésen is igen szép helyet ért el.

Gabriela Spanic

Gabriela Spanicot a telenovellák királynőjeként emlegetik, a színésznő 1992-ben el is indult a Miss Venezuela versenyen, ahol ő volt Miss Guárico. Nem az első helyre pályázott, hanem egy ösztöndíjat szeretett volna, hogy színésznő válhasson belőle.

A versenyt végül Milka Chulina nyerte, de Gabynak teljesült az álma: beindult színésznői karrierje, mostanra pedig már több, mint húsz telenovellában mutathatta meg tehetségét.

Natalia Streignard

Naty ugyanazon a szépségversenyen kezdte karrierjét, melyen Gaby is elindult. Az Édes, dundi Valentina sztárja a Miss Mirandaként egészen a legszebb nyolcig jutott, majd az ötödik helyen végzett a Miss Venezuela 1992 versenyen.

Színésznői karrierje 1993-ban indult a Pedacito de cielo című sorozatban. 2008-ban forgatta utolsó telenovelláját, jelenleg családjára koncentrál, 2011-ben megszületett első gyermeke.

Blanca Soto

Az Eva Luna és az Amit a szív ditál sztárjáról csak kevesen tudják, hogy 1997-ben korona került a fejére a Nuestra Belleza México versenyen. Elnyerte a második helyért járó Miss World Mexico címet, így képviselhette országát a nemzetközi versenyen, ahol sajnos nem került be a legszebbek közé.

Színésznői pályáját csak később, 2005-ben kezdte, de mostanra a legkedveltebb mexikói telenovellasztárok között tartják számon.

Jacqueline Bracamontes

Jacqueline fejére 2000. szeptember 2-án került korona a Nuestra Belleza México versenyen, így ő képviselhette országát a Miss Universe 2001 szépségkirálynő-választáson, melyet Miss Puerto Rico nyert.

Bár a nemzetközi versenyen nem került be a középdöntőbe, már ebben az évben beindult színésznői karrierje az Al Cómplices Rescate című telenovellával. Mostanra pedig olyan hazánkban is ismert telenovellákban játszott főszerepet, mint a Rubí, a Candy vagy a Kettős játszma.

Priscila Perales

Priscila még nem annyira népszerű színésznő mint a fent említett kolléganői, de ígéretes jövő áll előtte. A lány 2005-ben nyerte el a Miss Nuevo León, majd a Miss Mexico címet, ő képviselte országát a Miss Universe versenyen, ahol bekerült a legszebb tíz lány közé. 2007-ben ő képviselte országát a Miss International versenyen, melyet meg is nyert.

Színésznői debütálására 2010-ben került sor, a hazánkban is ismert Eva Luna című sorozatban, ahol a gonosz Lilianát alakította. Azóta több szerepajánlatot is kapott, jelenleg pedig a Pasión Prohibida című sorozatban játszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek