Starity

Selena Gomez bemutatta az új Adidas Neo kollekciót

2013. július 11. 10:10   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez Berlinben népszerűsítette az Adidas Neo legújabb kollekcióját.

hirdetés
Selena Gomez bemutatta az új Adidas Neo kollekciót
Fotó: Adidas

Selena Gomez július 9-én utazott Berlinbe, hogy promótálja és bemutassa az Adidas Neo legújabb kollekcióját, melynek ő a reklámarca, illetve részt vett a tervezői tevékenységben is.

A divatbemutatón bemutatta és elmondta, hogy hogyan is készültek a darabok. A cipő-, illetve a ruhakollekciót is felvonultatták, valamint előkerültek videók a tervezésről, egyéb munkálatokról és bemutatták a promóciós kisfilmet is. Emellett pedig egy különleges oldalt is terveztek, ahol a kisfilmben látható ruhadarabokat meg lehet vásárolni, de a Neo piacra dobott még táskákat, kiegészítőket és sapkákat is.

A bemutató után egy ebéden vett részt, ahol meginterjúvolták. Többek között megkérdezték tőle, hogy milyen ételeket eszik, erre pedig a válasza a kínai, az itáliai és mindenféle csípős kaja volt. Valamint születésnapjával kapcsolatban is kérdezték, illetve arról, hogy miért jó az Adidas Neo-val dolgozni, de megkérdezték, melyik a kedvenc darabja a kolekcióból, mi nélkül nem megy el otthonról és, hogy írja le a kollekciót 3 szóval. Az Adidas Neo-nál egy csodálatos csapattal dolgozhatok együtt. Fantasztkius emberek és köszönöm nekik ezt a lehetőséget. Természetesen a cipő résznél a wedges, mert az ilyen cipőket napi szinten hordom, de nem tudok választani. Szerintem ez a kollekció csodás, üde és csajos – árulta el Selena, aki a szervezőktől kapott egy különleges ajándékot is kistestvére, Gracie számára, mégpedig egy pici cipőt.

De a rendezvényen új dalát is bemutatták, illetve a berlini rajongók is megrohamozták kedvencüket és az is kiderült, hogy vadonatúj albuma, a Stars Dance július 19-én került a berlini boltok polcaira

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek